Pink shirt


Sitter och väntar på tacos, sedan ska jag och Sandra fixa till oss lite. Blir min premiär på Corona ikväll! Ska ta vara på min lediga helg, vilket jag inte har varit på länge. Vi kanske ses där :)


Wednesday

Lagt mig i sängen alldeles nyduschad och fräsch. Jag kan inte komma på senaste gången jag gick och la mig direkt efter en dusch. Inte förrän nu kommer jag ihåg hur skönt det var. Ska inte sova riktigt än. Tänkte se något Dexter avsnitt osv innan. Börjar inte förrän klockan 11 imorgon vilket beror på att mamma ska komma till salongen klockan 4 då jag vanligtvis brukar sluta. Så jag kommer få jobba över istället. Ingen har väll klagat på lite sovmorgon!? 

Dagen har rullat på som vanligt med praktik, har sedan varit hos min älskade häst och ikväll har jag varit med Jesper Adam och Tobias. Förstår om ni tycker att mina blogg inlägg är sjukt intressanta.

Önskar jag kunde sitta på din rygg igen...

Someone like you

Kan inte sluta lyssna på den. Älskar hennes röst! Ljudet i det här klippet är betydligt mycket bättre i head-set.


En dag hemma

Gick förbi Konsum för att handla lite åt pappa. Köpte även en ny deo till mig och sedan plockade jag för mig lite kyckling och grönsaker från Konsums nya salladsbuffé till lunch. Har aldrig testat den förut, men den ser riktigt fräsch ut. Så nu ska jag sätta mig och proppa i mig den. 

Kan inte sommaren komma tillbaka för en stund? Haha upptäckte just att efter den här redigeringen ser det ut som jag har en massa hår under armen. Så var inte fallet, bara så ni vet...

2 cool 4 school

Ska snart sticka iväg till skolan för att ha matteprov. Wiho!

Äntligen jobba lite Matte B


Toning - 50 kr

Det är några stycken som ringt mig idag och frågat om shampoona osv. Tyvärr är allt slut sålt redan. Det var ruskigt mycket folk!!! MEN, vi har kvar toningar till imorgon för 50 kr. Så om du är brunett och känner för att bättra på färgen och få ett super glansigt hår tycker jag ni ska kika förbi då.

Kika in!

Om ni inte har något för er idag eller imorgon tycker jag att ni ska kika förbi på Strömpilen. Många butiker har outlet och det är super grymma priser! Än så länge har jag bara varit här hos oss på Headline men ändå fått med mig 4 shampoon/inpackningar för 50kr/st. Vi säljer även toningar för 50 kr. Men bara idag och imorgon så passa på ;)


Svar på era funderingar

Efter att ha läst det HÄR inlägget kanske ni förstår vad det är som gör att jag är nere... De värsta tiderna är då jag sitter ensam och hinner fundera. Bussresorna där det inte sitter någon jag känner är det värsta. Man sitter och tittar ut genom fönstret och funderar alldeles för mycket. Höll på att börja gråta på både vägen dit och hem och till slut då jag kom hem och såg Vickis blogginlägg brast det. Det jag älskar över hela mitt hjärta ska tas ifrån mig...

Du kommer alltid leva kvar, i varje steg jag än tar.


Min finaste


Bildbomb sen jag fotade Sandra och Amanda idag...

Lekte även lite med redigeringen på bilderna. Så de flesta ser olika ut.

Min lediga onsdag

Idag har jag varit hos min älskade ponnyplutt med Amanda. Sedan då jag kom hem fotade jag Sandra och hennes kompis Amanda. Jag hoppas de är nöjda med bilderna. Sedan hände en för jävligt rolig men samtidigt tråkig sak. Om vi säger så här, jag fick plocka upp min mobil från botten av Ljumviken. Så den ligger under värme nu så vi får se om han överlever. Till vidare når ni mig inte på annat vis än genom mina kompisar eller på msn/facebook. Det sjuka var att jag satt och skrattade hela tiden...

Converse All Star


I will allways love you

Varit ute med fina Sandra ikväll. Imorgon är jag ledig och då ska jag sova ut riktigt ordentligt. Anledningen till att jag är ledig är för att jag ska jobba både Lördag och Söndag för att vi ska ha Outlet på Strömpilen. Så om du behöver en riktigt billig inpackning eller något liknande, kika in då!
Alldeles strax ska jag borsta mina tänder och göra mig klar för att krypa i säng. Då ska jag starta mitt första Dexter avsnitt. Jesper och Vicki har rekommenderat det för det är "så jävla bra". Så upp till bevis då! 


En sak jag funderat på länge och som tyngt ner mig har nu blivit verklighet. Så det finns risk att jag kommer vara lite deppig och frånvarande här ibland. Men jag lovar att berätta vad det är då jag känner mig redo och klarar av det. Hoppas ni förstår. Tur jag har fina vänner som stöttar.


S.H

Nu tänkte jag slänga mig i duschen innan pannkakorna är klara. Efter det ska jag städa undan och packa för att sedan bege mig till mamma. Kvällen kommer spenderas med min fina vän Sandra.

En bild på oss sen i fredags innan vi for till Five.

Clothes from last week

Känner att jag inte är någon modebloggare alls. Inte för att jag tänker bli det men;) Kan väll ändå lägga upp några outfitbilder då och då. Hur som helst, dessa bilder togs inne på H&M förra veckan(tror jag) då jag var lite ego.


Linne H&M, jeans Rut m.fler, Converse, Skinnjacka H&M, Väska Accent

I take my chance and I make my move

Då min bror kom hem från norge och bodde här i någon månad innan han begav sig till Australien hyrde han in sig i en garderob i mitt rum. Men nu då han har farit passade jag på att stöka undan hans kläder och breda ut mina i båda. Så nu har jag äntligen fått någon ordning där! Har även sett film med grabbarna Sten, Alle och Tim ikväll. Tyckte dock synd om Alle och Sten som fick gå/cykla hem i det här ovädret...

Har tagit hem matte-boken idag eftersom vi har prov nästa måndag och det är lite jag behöver jobba ikapp. Det känns rätt konstigt att detta kommer vara mitt första matte-prov på 1,5 år. Matte B är inte det lättaste då du har haft ett sånt långt uppehåll. Men jag ska fixa det!
Nu ska jag mysa ner mig i sängen så hörs vi imorgon.

Allting kommer bli bra till slut

För en månad sedan trodde jag verkligen inte att Kapten Röd och annan liknande musik skulle strömma ut ur mina högtalare. Men, som jag sagt tidigare är jag en all-ätare när det gäller musik.








Kan min lön och studiebidraget komma?

H&M, Gina Tricot osv.


Min söndag

- Umgåtts med finaste Vicki
- Ätit min första hela pizza. Okej, det var en barnpizza, men jag åt faktiskt upp hela.
- Varit i stallet
- Sett film och ätit popcorn med Adam och Emil
- Och nu insåg jag även hur stolt jag är över bilden på Vicki. Det är hon som gör bilden, men ändå! *stolt fotograf*


Så är det

Har jag någon gång sagt att jag hatar söndagar? Alla är så tråkiga och vill bara ligga hemma och ta det lugnt. På en söndag ska man ju ta vara på dagen och göra någonting eftersom man går i skolan en vecka efter det. Så ryck upp er mina vänner!

Slitsam lördag

Jobbade över igår så stressade hem, bytte om sminkade mig osv sen for jag på Five. Kom hem 4 inatt och klev sedan upp 8 imorse för att fara och jobba. Känner mig faktiskt rätt seg just nu! Kommer bli bra att bara hänga med Vicki och Fia ikväll. En film och lite gotta sen kommer jag somna i soffan.

Bara 7 grader ute.. Kan inte sommarvärmen komma tillbaka?

Torsdag eftermiddag

Har nyligen kommit hem från praktiken. Hade min första kund jag aldrig någonsin hade pratat med. Oj, upptäckte just hur udda den där meningen lät. Men jag menar alltså att jag färgade en kunds hår idag som jag inte kände till alls. Har tidigare bara färgat/klippt kunder som jag känner eller vet vilka det är. Men det gick bra och vi båda blev nöjda med färgen!
Nu har jag nyss kommit till pappa som ska bjuda på middag och sedan ska jag raka hans huvud. Sen måste jag till mamma och städa och göra fint innan de kommer hem runt 23.00 ikväll.

Hittade en bild sen förra våren på pappas dator.


Recognition

Okej, erkänner att det faktiskt var rätt skönt att ligga hemma ikväll. Duschade och myste ner mig i soffan med godiset från igår. Trixade lite med Vickis blogg, så nu kan ni börja läsa den igen. Den som klagar på mina fina rosa tofflor förtjänar en käftsmäll. Nu blir det majskolv med smör till kvällsfika!

I will allways be here for you

Min fina vän Vicki skrev ett logginlägg på min facebook som gjorde min dag. "Du är bäst, det vet du va? ♥"
Senare, då jag frågade om hon ville hänga med mig ikväll förstörde hon även min dag. Hon hade tydligen för mycket plugg och skulle städa. Sen när började Vicki bry sig i läxa och sen när började hon städa? Så nu ska jag alltså ligga inne en hel kväll vilket jag säkert inte har gjort på 2 år. Blir så stressad av att ligga inne och vara uttråkad.
Tur att jag älskar dig ändå! Och det på facebook betydde mer än det andra så vi är vänner fortfarande.

Gillar att turkiet gjorde mitt hår grönt.

En person jag verkligen ser upp till...

är Annica på min praktikplats! Jag tror aldrig att jag har mött en så färgglad och trevlig människa som sprider sån energi. Hon är alltid så glad och trevlig mot alla människor hon möter. Hennes komplimanger och roliga kommentarer kan liva upp en hel dag. Kommer du till praktiken och är trött och less och Annica är där går du alltid där ifrån med ett leende på läpparna. Hon har dessutom en grym och speciell stil. Tror ingen skulle kunna bära upp den på samma sätt som hon. Hon kör sitt egna race och hon är hel grym på alla sätt och vis! Fler människor som Annica, tack. Då skulle hela världen spruta av energi och glada människor.

För en stund

Till vidare får min blogg se ut så här! Blev less på allt. Headern, färgen, texten, allt. Lär bli less på den här med men det får vara så här enkelt till vidare. Har inte ens en header.

Saknar det som f*n

Satt och tittade igenom alla filmer och bilder sen vi var i Turkiet. Fyfan vad jag saknar det! Någon gång ska jag åka tillbaka till exakt samma ställe. Här har ni lite störda filmer sen resan!

Haha här sitter vi då i taxin på väg till The Doors. Tycker lite synd om den stackars taxi-chauffören som fick proppa in 9 helgalna svenskar. Haha ni kan ju gissa vem som säger "titta hästarna, stackars.." på slutet.


Antingen inne på Bistro of Bellman eller RobinHood. Kom inte riktigt ihåg. Korta jag syns knappt!


Om ni åker till Alanya måste ni besöka restaurangen Picasso innan ni ska fara ut på krogen. Finns ingen skönare personal! Dom leverar och bjuder på sig själva varje kväll. Nästan varje kväll möttes vi där för att fördricka.


Några ungdomar med baksmälla på en båttur!

For all the good times, and the bad

Sitter just nu och käkar ostkrokar som Jesper glömde här i söndags. De är alldeles sådär perfekt sega!
Ska snart laga lite mat. Tänkte mig något i stil med kyckling, nudlar och wookgrönsaker. Sen är det bara all disk som står och väntar som jag måste ta tag i... Sandra är den som ska få göra min kväll ikväll!


Bilden är sen imorse.

2011-09-13 01:12

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

Jag bjuder på video

Klockan är redan kvart 1 och jag är inte det minsta trött.. Känner att det kommer bli en sen natt för mig. Imorgon ska jag åka buss upp till stan vid 11 tiden för att äta lunch tillsammans med alla tjejerna i frisörklassen (okej, alla som kan då, fu Jasmine...)
Fått prata av mig ordentligt ikväll, vilket kändes jätte bra. Nu ska jag bara ta mod till mig och styra upp det här. Våga chansa!

Nu har jag bott ensam sen i torsdags men det känns som jag gjort det jätte länge, haha! Nu ska jag bara bo ensam lika länge till sen kommer mamma och syrran hem från Marmaris. Hoppas de har med sig något trevligt till mig ;)
Förresten är jag helt desperat efter pengar nu... Jag har sett så mycket snyggt på stan som jag vill köpa hem till min garderob. Eller helst inte ens köpa.. Allt skulle ha varit gratis! Dock är det tyvärr sånna där dyra saker jag borde lägga pengarna på... Som en ny jacka, ett par jeans, skor och körtkortet. Livet är inte alltid så roligt! Men men, lev och må, vi hörs!

Livar upp stämningen lite med en totalvrickad film. Detta är alltså från 9an, ser dock ut som en barnunge och beter mig som en, men...Gillar även Vickis botniabana! Haha rätt fagert att jag tror att Vicki fotar till en början. De där märkliga ljuden vet jag inte ens var de kommer ifrån...

Måndag...

Nu har jag fikat och gjort mig klar. Kör på min "baseball-tröja" från Öviks Only + jeans och converse. Nu ska jag snart ut i det fruktansvärt härliga vädret för att stå och vänta på bussen... Fy fan vilket väder

Helgen i korta drag

Efter att ha sovit 4 timmar klev jag upp igår morse och jobbade. Kom hem vid 4-tiden. Kl 5 dök Tobias och Sten upp hemma hos mig. Vi lagade fläskfilé och friterade pommes. Lite senare kom också Isak och Adam. Vid 10-tiden låg alla klubbade i soffan. Vid 12 for de hem. Jag gick och la mig, somnade direkt. Har sovit i 14 timmar i natt. Men skönt var det! Idag mötte jag upp Jesper, Rebbe och Vicki och spelade basket. Sedan bestämde vi oss för att fara på McDonalds och käka. 
Ikväll ska jag, Vicki och Fia mysa hemma hos mig. Tror även Jesper och Rebbe skulle svänga förbi så jag skulle klippa Jesper. Nej nu kanske jag ska slänga mig in i duschen och fräscha till mig lite.

En bild sen förra fredagen på krogen, vilket jag inte har ett minne ifrån, det får förklara den läckra posén jag drog med mitt något rödblommiga ansikte. På bilden: Jag, Tobias, Niklas, BigBrother-Simon och någon random längst ner till höger.

Ingen vet

Hur kan en människa som är så fin då man är ensam med den bli som en idiot vid folk?

Det är tillåtet att skratta!

Nu bjuder jag! Jag var uppenbarligen så här snygg då jag hoppade studsmatta i sommar. Varför ska jag och Vicki alltid zooma in på bilder? Man hittar bara saker man inte vill hitta.
Börjar med det lugnaste...
Och avslutar med det värsta...


Lips that felt just like the inside of a rose

Har varit med grabbarna grus ikväll. Tobias, Isak, Nyman och Viktor. Klippte även Isak! Både han och jag är nöjd :) Första riktiga herrklippningen/pojkklippningen och tjänade en liten kosing. Nu ska jag snart lägga mig och sova för imorgon har jag en färgkund på praktiken och sedan kommer fina Frida som ska få håret klippt. 

Bilden har ingenting med inlägget att göra.


Marmaris

Nu har mamma och min syster också lämnat mig för en vecka i Turkiet. Det är nystädat och kylskåpet är fullt med mat + lite gottistottis som ostkrokar, godis och dricka. Ganska härligt att mamma har nytvättat också. Så ifall det inte blir kris på kläder behöver jag alltså inte tvätta heller. Dock har jag lovat en sak, att dammsuga innan de kommer hem.  Ha det så bra ni förtjänar den här resan! ♥

På subban

Sitter på subway och äter lunch. Är proppmätt men har min kaka kvar att äta upp. Kände att jag behövde lyxa till det med god lunch nu då mamma och syrran åker utomlands. I eftermiddag då jag kommer hem från praktiken ska jag säga hejdå till dom som sedan åker till skellefteå och sedan tar flyget till turkiet (marmaris). Mamma har handlat hem mat så jag ska klara mig en vecka. Vi får se om jag kommer orka tvätta eller om mamma får en full tvättkorg då hon kommer hem. Det finns nämligen risk för det;-)

Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead


Australia - Here they come!

Nu ska jag alldeles strax göra mig klar för att sedan gå över till pappa. Vi ska beställa hem lite mat och ha en "avskedsmiddag". Efter det skjutsar vi min bror och hans flickvän till flygplatsen där de ska påbörja sin tre dagars resa till Australien. De ska bo, jobba och resa runt i landet! De har fått visum för ett år, så vi ser väll hur länge de stannar. Det var ju faktiskt lite lättare då han bodde i Norge då man iallafall kunde hälsa på emellanåt. Tur Facebook finns ibland.  De kommer ha det så jävla bra och jag är inte ett dugg avundsjuk... Tänk att få dyka i Barriärrevet. Det är längre än vad hela Sverige är. Kommer sakna dig snorbror ♥

Bilderna jag hittade på google går att klicka upp.


Riktigt höstväder

Då det börjar bli så kallt att hästen måste börja komma in om nätterna märks det verkligen att hösten är här. Och då det är så kallt att man behöver ha vantar och halsduk för att inte frysa, då vill inte jag vara med något mer. Jag älskar sommaren...




Tack alla söta för era kommentarer om mitt hår. ♥

Söndag, seg som vanligt.

Det enda jag har gjort idag är att se en fotbollsmatch. Har packat ihop lite av mina grejor som jag ska ta med mig till mamma nu då jag ska bo där ensam i en vecka då mamma och syrran åker till Marmaris. Dragit på mig lite mascara och ska snart fara och äta hos mormor och morfar.

Låååååångt

En bättre bild på håret. Tack Annica för att du tog dig tid och göra det. ♥

Usch

Man får skylla sig själv att man mår som man gör idag. Kan säga att jag aldrig mått så här piss dagen efter... Två ord räcker, FY FAN!

Farligt...



Nice snubbe

Två stycken gick just förbi utanför oss.
"Om jag lever nästa sommar ska jag göra som Sigvar"
"Vadå?"
"Ligga ute i solen varje dag och bara ha en handduk över pesen"

Done!

Nu är håret klart :) Växte flera centimeter under natten.

RSS 2.0