Livet är de dagar man minns

Ligger med trötta ögon i mörkret i mitt rum. Ögonen är inte långt från att falla igen då jag plötsligt vaknar till av msn-ljudet. Det var min vackra vän som skrev. En mening på fyra bokstäver gjorde min kväll. Min vän är underbar ska ni veta. Hoppas att alla har minst en som min. ♥ Tänk vad en vän kan liva upp ens vardag och göra ens dagar. Jag älskar er mina vänner, ni vet vilka ni är. Puss




Kärlek är bra fint ibland

we♥it

Någonting att längta till

På Fredag ska jag och två av mina bästa vänner åka ut och äta och gå på bio. Det är verkligen någonting jag ser fram emot. Har inte umgåtts med dessa brudar på ett bra tag så vi har en hel del att ta igen. Detta är det perfekta tillfället. 

En bild på de två knäppa filurerna som jag faktiskt, helt otroligt nog saknar ;)

New haircolor

Sjukt att en skolvecka har varit och snart ännu en till. Tiden går verkligen fort!
Jag har nyligen gjort folieslingor och klippt min syster. Nu väntar jag på att Sandra ska komma till Holmsund så ska vi hitta på någonting ikväll. Imorgon ska jag på praktiken och Sandra ska komma dit och få sitt hår färgat. 

Och just det, som ni ser har även jag färgat håret. Är mörkhårig nu igen! Sa ju att en förändring skulle komma. Men den är inte riktigt fullbordad ännu!

Några shots, öl och drinkar för mycket.

Haha med tanke på att min bror fyllde 20 idag var det rätt många som bjöd honom på en och en annan öl igår. Kanske lite för många...

Min telefon ringer, "bror" står på skärmen och jag svarar.
"Kör Vicki ikväll? Kan du skicka hennes nummer?"
"Hon har tappat bort sin telefon så hon har inget nummer man kan nå henne på"
"Ja okej, skicka hennes nummer då"
"Men hon har ingen telefon"
"Ja men Sofie, det är krissituation, alla slåss med alla och vi behöver skjuts"
"Vicki har fortfarande ingen telefon så jag kan inte hjälpa dig"

En timme senare ringer han igen...
"Heeej Sofie! Om vicki kör ikväll, kan du skicka hennes nummer då?"
"jag har redan sagt att hon inte har någon telefon du kan nå henne på"
"Neeee, skicka det nu"
"MEN HON HAR INGEN TELEFON"
"Sofie lugn nu, var inte så tarvlig nu"

Imorse då jag träffade honom såg jag en fet knallröd bula han hade i pannan som han inte hade någon aning om varifrån den kom, han har tydligen spytt på mitt golv i rummet och tydligen hade ingen slagits. Jo en och en annan öl skulle jag säga. Men man fyller ju bara 20 en gång!

Snorbror 20

Igår kväll  bestämde jag, Sandra, Colle och Emil oss för att åka upp till stan och köra Fortet. Vi lyckades knipa ihop så pass många poäng att vi just nu ligger delad 2a på Fortets topplista genom tiderna. Inte illa va!? ;)
Nu dyker det upp lite främmande som ska gratta min bror som fyller 20 idag. G R A T T I S !

Take a look


Sista inlägget i min dagbok sen 2003

17/12 2003
Idag har vi haft träning. Det var jätte kul. Jag, Malla och Vicki stanna på Storsjö och då hålde Liam på att jaga oss hela tiden. Och sen hålde han på tafsa på mig och Vicki. Och på Malla hängde han typ. Idag på skolan såg nåra från klassen typ Emelie och nåra fler spela innebandy DM. Dom vann med 4-1. Men före när jag, Vicki och Frida följde Kristina först fick vi godis men det fick ingen annan. Och jag gjorde ett God Jul kort till Kristina. Amanda tror hela tiden att Kristina tycker att hon är den bästa elev Kristina har. Men det tror inte jag för hon är så jävla uppkäftig och slamsig och hon spelar också tuff mot Kristina. Bay bay!

16/12 2003

Idag var det första och sista dansen för oss. Elin och Anna i 4a ska också vara med. Men det gick facktiskt väldigt bra. Nu är det bara 8 dagar kvar tills JULAFTON. Idag har jag också varit med Malin N. Vi gick ut med Bella en sväng och spelade dator. På skolan fick Daniel själ för att han hadde varit dumm. Vi fick måla klart våra julbilder. Och min grupp vart hell nöjd med våran teckning. Sen på kvällen såg jag och Malla på Äntligen hemma. Frida så här försökte va snygg på dansen. Vi hade Folkdans på gympan och det var svin kul. Jag fick dansa med Elias. Idag hålde Matte på att berätta en hemlis till mamma och pappa om en julklapp. Undra var det var för nånting. Tina, Maria och Johanna rev av Vickis toffs på luvan och det tyckte inte jag var så shysst. Vi hade Anna på morronen och då såg vi en film om kärlek och den tycker jag facktiskt var bra. Hejdå Hå Hå Hå!

Bortdomnad

Sitter du hemma hos sandra med en hängande, bortdomnad läpp. Varit hos tandläkaren imorse. Ska alldeles strax till praktiken men det kan bli spännande. Ser halvt invalid ut och jag känner knappt läppen. Kommer nog bita mig! Ha en trevlig fredag allesammans! :)

Torsdag

Sitter i bussen på väg till praktiken. Lika seg som en sengångare. Just det ja, nu har jag ju praktik onsdag,torsdag och fredag så hojta om ni behöver toppa håret lite. Idag efter praktiken vankas det tacobuffe på droskan:-)

15/12 2003

Idag fick jag vakna tidigt för att jag hade glömt att duscha. Jag, Vicki och Frida va med varann för att vi skulle träna på dansen. Men det blev inte så lyckat när jag och Frida hade en data och Vicki en annan så sa Frida dumma saker om Vicki. Jag glömde öppna min chokladkalender. Vi hade träning idag och jag stog i mål. Och jag nästan vägrar sätta på mig den där träckten. Den är så jävla varm asså. Efter träning gick jag ut med Lilja. Vi gick långt och jag tappa kopplet. Och sen efter en stund träffade vi Elma som busade med Lilja. Sen duscha jag och spelade data en stund sen läggde jag mig och sov. H E J D Å

En kväll i november

Jag hade funderat ett tag, är det här verkligen rätt? Är det så här det ska kännas? Vi tog ett litet uppehåll för att jag skulle tänka. Det var en dag i slutet av november jag insåg att det är precis så här det ska kännas, det är så här jag vill ha det. Vi båda satt på msn och jag sa "jag ska gå och duscha, är du kvar då jag kommer tillbaka?". Det var bara för att kolla om du skulle vara hemma ett tag till. Istället för att duscha tog jag på mig mina ytterkläder och gick i vinter kylan till dig. Du hörde inte då jag ringde på dörren och inte heller då jag öppnade dörren i ditt rum. Jag sa "hej" och du vände dig om med ett ansiktsuttryck som såg väldigt osäkert ut. Det förstår jag, du visste ju inte vad jag skulle säga. Men då jag förklarade förvandlades ditt ansiktsuttryck till något helt annat. Jag har aldrig någonsin sett dig le på det sättet. Du höll om mig i en evighet, jag fick knappt röra mig. Du viskade vackra ord i mitt öra och jag kunde knappt hålla undan tårarna. Vi låg så hela kvällen till jag sa att jag skulle hem. Men då vägrade du låta mig gå. Jag sa att jag skulle komma tillbaka imorgon istället och du accepterade det till slut. Du gav mig en hejdå-kyss som jag aldrig trodde skulle sluta, som jag aldrig ville skulle sluta. Då jag gick hem gick jag med ett stort leende på läpparna. Jag skulle kunna göra vad som helst för att se dig så glad igen. Även om det är någon annan som får dig att ha det där leendet på läpparna någon gång så önskar jag dig det ändå, för fint var det. Riktigt fint.


Sitter och önskar att min lön hade kommit


Måndags kvällen

Igår kväll klippte jag först Vicki. Inget som syns, bara topparna! Sen tog vi bilen, plockade upp Sandra och for till stan. Lyssnade på några uppträdanden, dunkade musik i 740:in, åt på donken. Vid 11-tiden for vi och släppte av Sandra sen for jag och Vicki till stallet. Där vi bland annat jagade grodor, eller hon gjorde det, jag var mest bara rädd för dom äckliga sakerna. Sen gick vi ut i mörkret för att försöka hitta igen min häst i hagen, utan resultat. Hoppas han inte sprungit bort bara. ;)

14/12 2003

Idag har jag skrivit ett brev till Rebecka. Jag har också varit ute med Lilja sen busade jag på gården. Pappa hade match och dom förlora med 7-2. Det var ju synd. Mamma har julpyssla hela dan och jag har fått en liten julgran. Vi har ju också haft träning och det var svin kul. Sen spelade vi hockey ute på kvällen. Då ramla jag och Matte komm och hoppa på mig sen komm Burse och då tappade jag andan. Markus vart svin arg på matchen och kasta klubban sen spotta han på plan. Det var svin äckligt. Sandra va med Marika(kusin) Men Matte va med Danne, Burse, Tim och Kalle. Jag var inte med nån eller jo Lilja då!
BAY BAY!

13/12 2003

Idag har Matte haft match och dom förlorade tuvär. Sen for vi till mormor och pyssla och gjorde ljus. Jag hålde i Pontus. Vi hade lilla julafton och vi fick öppna paket. Jag fick brevpapper. Jag har träningsverk sen igår. //Sofie

12/12 2003

12/12 2003
Idag fick Elias öppna mitt paket. Isa fick också öppna paket idag och hon fick nån labyrint. Vi som har öppnat den här veckan fick tända Tomtebloss. Och jag brände mig två gånger. Jag fick rida Ninja barbacka och det var inte så lätt men nästa gång ska jag få Myra eller Russin. Och nästa gång ska vi ta med oss paket och sen ska vi byta paket med varanndra. Idag hade vi pyssel och jullekar med Leppe. Det var rå kul. Sen på kvällen efter stallet for vi och hyrde en film. Men vi fick vänta på Andre jätte länge. Enda till halv åtta och annars brukar vi fara sju. Så det blev skilnad. Hejdå!

11/12 2003

11/12 2003
Idag fick Henrik öppna paket han fick en mugg. Imorron ska vi ha förhör på glosorna och jag har tränat. Imorron ska vi som har öppnat paket tända tomtebloss. Jag är den enda tjejen hitills. Men imorron kanske det blir en tjej. Det får man ju se. Vi ska också pyssla imorron. Och jag blev i fyrans grupp. Mitt paket blir öppet imorron. Undra om den som får öppna paketet blir glad. Jag var med Vicki, Malla och Amanda idag. Vi gjorde Mulle-snus. Och Frida var arg på Malin idag. Jag, Vicki, Amanda och Malla ville ringa till Fridas mamma men då märkte Frida i telefonen att det var vi. Nu längtar jag till Julen. Idag fick jag veta att Sonia nästa vecka ska fara till Osja för hon löper och hon ska bli parad. Och idag var det nån som komm och tittade om han ville köpa Ragge och det ville han. Han ska hämta Ragge imorron. Nu har jag kommit jätte långt i boken Klara färdiga gå som jag lånade på skolans bibbla. Amanda glömde sina täckisar hos oss idag. //Sofie

Haha jag kom ihåg som om det vore igår då jag, Vicki, Amanda och Malin tänkte ringa Fridas mamma. Men Frida svarade i telefonen och vi försökte spela någon annan för att få prata med hennes mamma, men hon gick på det... Fail!
Och för er som inte vet är Sonja vår gamla hund och Ragge vår gamla skäggagam.

Tre apor

Alldeles strax ska jag och pappa ta cyklarna till kusinerna för att käka grillat där. Sen bär det av! Det är jag på korvfest ikväll. Kommer nog bli kul, alla är taggade! Det är jag och de tre aporna ikväll!


Dagbok från 2003

10/12 2003
Idag fick Jeppe öppna paket och han fick fyra färgpennor. Jag var medd Maria idag och efter maten var jag med Amanda. Vi gick ut med Lilja hem till mormor. Och Lilja fick korv och deg. Imorron ska vi se Mattes Lucia tåg. Matte ska va tomte. Mamma har köpt nya skor och jag har fått kläder av Linn och Annelie. Jag har glömt att träna V.ord och glömt att öppna min chokladkalender. Medans killarna var på slöjd fick vi flickor rita en julteckning. Jag fick rita med Gabbi och Maria. Våran teckning vart snyggast tycker jag. Jag och Amanda har också spelat TV:spel. Idag på skolan har vi tränat Engelska som är så tråkigt. Sicci komm och hälsade på oss och gäde oss kläderna av dom. Vi ses!

Happiest


Nya jeans

Köpta på JC för 499.



Ego


9/12 2003

9/12 2003
Idag har jag gott till skolsyster. Jag fick bandage på tån och foten. Vi hade dans på gympan men jag var ju inte med. Vi fick kyckling och ris idag på skolan och hemma fick vi pannkaka. Jag, Frida, Vicki och Malla har tränat och gjort klart på dansen. Oskar fick öppna paket idag och han fick ett luffarshack. Vi hade Anna på morronen och vi såg på Lilla Löpsedeln. Amanda fick skäll av Kristina för att hon inte lyssna, men det hade jag med gjort om ingen lyssna på mig. Jag, mamma och pappa har varit och tittat när Sandra och dom sjöng i stora kyrkan. Sofia komm och hälsa på oss i klassrummet och hon hade färgat håret helt svart eller lite brunt då. Det vart faktiskt snyggt på henne tyckte jag. Frida och Vicki var inge tacksam alls dom ja var helt engkelt inte snäll. Men Malla var snäll mot mig. BAY BAY!

Haha gillar att jag kallade Malin för Malla och att jag var världens tönt "det hade jag med gjort om ingen lyssna på mig".

En fundering

Jag har en hylla i mitt rum som jag verkligen inte vet vad jag ska he för grejor i. Igår stoppade jag dit några av mina skor och tänkte höra med er, kan man verkligen ha sina skor sådär eller ser det helt stört ut? För om det funkar kan jag stoppa dit fler och fylla upp hyllan :) Så var lite gulliga nu och svara!
Jag tror jag gillar svarta och vita skor!

Hittat dagbok sen 2003

Haha i förrgår hittade jag min gamla dagbok från 2003. Kände att jag kan ta och skriva några sidor emellanåt. En dagbok ska ju egentligen vara hemlig men efter att jag läst den insåg jag att det inte alls var några "farliga" saker som stod i den, bara roliga. Kan ta och berätta att jag fick boken i skolan då man hade julklappsöppning. Då man drog ett namn som fick öppna paket den dagen. Då kommer ni förstå bättre! ;) Skriver av vartenda ord, stavfel och alltihopa.

8/12 2003
Idag fick jag öppna paket. Då fick jag den här boken. Daniel har gjort så min tå är alldeles blå. Jag har varit med Vicki och Ante (kärleksparet) Jag har också haft träning idag det var bara Peder som var tränare. Det var jätte kul. men jag fick ta det lungt för min tå. På slöjden gjorde jag klart min delfin och jag hann börja på en duk. På matan fick vi nån äckel soppa men hemma fick vi tortolini. Vi har tränat lite Eng.Text + skriva inn glosorna. Hejdå!

Mitt hår det här året!

Less på håret igen... Så en förändring kommer ske inom en snar framtid men vad det är får bli en överraskning för er. Lite roligare då!

Här är bilder på de frisyrer/hårfärger jag kom ihåg sen det här året. Vissa bilder större än de andra.
1. I september/oktober var mitt hår i en vanlig brun färg med utväxt
2. I november blev jag blev näst intill svarthårig
3. Satte i några rosa/lila/röda slingor i mitt väldigt mörka hår.

4. När den mörka färgen successivt började försvinna gjorde jag jätte mycket slingor vilket resulterade i en brun färg.

5. Sen började jag "kampen" mot det blonda hållet. Efter en avfärgning blev jag rätt orange/gul.

6. Och blev lite blondare.

7. Men sen kände jag att blont inte riktigt är min färg. Brunt ska det vara.

8. Tog en färginpackning med röda pigment och satte i mitt hår. 
9. For iväg en vecka till Turkiet och mitt hår blektes som fan. Sen bestämde jag mig för att sätta saxen i det och klippte av en bra bit av håret. Och så ser jag ut nu !


Förstår inte

Det här var jag för 2,5 månader sedan. WHAT!? Inte ens lite lik.


Sofie kommer aldrig bli en trummis

Efter att ha hängt på Skärgårds(ovanligt!?) ett tag bestämde sig jag, emil och per oss för att fara hem till mig och se en film. Men emil kunde inte hålla sig borta från pappas elektriska trumset så nästan en timme senare startade vi filmen. Jag var faktiskt också tvungen att pröva eftersom jag inte ens gjort det sen pappa köpte det. Kan dock säga att jag inte är i närheten lika bra som Emil. Ulla-bella var nog svårt för mig. Kunde jag inte ärvt lite musik-öra från min pappa, så jag åtminstone kunde sjunga och spela en liten truddelutt på gitarren!?
Hur som helst, poppade lite popcorn och såg filmen Taken. Antar att de flesta redan har sett den men den är riiiiktigt bra! Inte första gången jag ser den och nog inte den sista heller.

Klockan är ställd på 08.00 för då ska jag och pappa bege oss till akuten så jag får röntga mina fingrar. Tror dock inget är brutet, men det är lika bra. Efter det ska vi fara och kolla efter ett par jeans med tanke på att typ alla mina är trasiga. 
Frågan är bara hur jag ska ta mig upp imorgon!? Eller upp tar jag mig nog. Men hur ska jag kunna somna innan klockan 3? Har vänt på dygnet helt och hållet. Vaknade klockan 2 idag...

Kände för att vrida av mig nacken en dag...

Outfit/facelook sen igår

Var inte sådär sur som jag ser ut på bilden...

Så kan det gå

Min hand känns betydligt mycket bättre idag. Jag känner inte att jag orkar kolla upp den men det får bli så ändå. Mamma och min handledare tycker det är viktigt med tanke på att jag går frisör och det är onödigt att få en massa skador i efterhand som kanske skulle kräva en senare operation eller något. Vänstra bilden är en inzoomad mysig bild av min handflata med ett skrapsår och en blodblåsa. Har även några skrapsår på ringfingret och lillfingret som ej syns på bilden. Men ni kan se att lillfingret är lite svullet och blått.

För er som undrar...

... har jag idag testat he in mina linser igen efter flera månader utan. Känns lite wierd. Och i Lördags tog jag bort ett nagellack från tårna som jag haft sen skolavslutningen. Nu ska jag gå och göra lite sockerkakssmet!

Titta vad man kan hitta på rea

Dessa Adidas skor hittade jag på DNA för någon vecka sedan. Priset var egentligen 800 kronor men jag fick skorna för halva rea-priset. Alltså 200 kr. Vilket kap!


Och dessa kängor fick jag från Din sko igår. Priset var egentligen 299kr. Sen sänkt till 99. Och jag fick hälften av rea-priset även där. Så för 50 kronor blev dom mina! Riktigt sköna att gå i.

Klant

Förutom att detta är en helt vanlig Lördag så har jag varit på dop idag men som också blev ett bröllop och jag har även lyckats bryta fingret (mest troligt). Skulle betala för att få en film på det, för att alla la sig på backen och vek sig av skratt. Även jag skrattade, till jag kände smärtan och illamåendet komma. Nu ska jag lägga mig och se lite OTH sen sova. Och en sista hälsning till Magnus och Sofia som numera heter Luther båda två. ♥ Bilder kommer.

2011-08-12


Äntligen lite sol ute!


Så det så

- Ni har nog nästan aldrig sett mig le på bilder, men som ni ser beror det på mina snea, trånga framtänder och huggtänderna på sidan. Tandläkarna vägrar fixa det för jag har "så perfekt bett"...
- Jag tycker kort korta jeansshorts där man ser halva rumpan är fult. Varför inte bara gå omkring i trosor?
- Blir ruskigt irriterad på folk som blir en helt annan person vid folk. Var dig själv!
- Då jag gick mellanstadiet var jag en riktigt pratglad liten tjej som ofta fick skäll och fick gå ut ur klassrummet. På varje föräldrasamtal drog dom upp det och bad mig sluta. Blev lite bättre till högstadiet!
- Tycker att min blogg är skittråkigt. Skriver inte om något intressant eller så. Behöver inspiration för att det här ska bli bättre.

Haha

Haha, jag älskar dessa tre seriebilder på Fia sen Turkiet.
1.
2.
3.

Med vänner jag inte träffar allt för ofta

Gårkvällen blev riktigt lyckad! Vad glad att jag for på krogen. Jag och Sandra lurade Vicki och allihopa att vi inte skulle dit. Sen kommer vi gåendes då de står i kön. De såg ungefär likadana ut som O-gubbarna på msn. :o
När jag och Sandra tagit oss hem till holmsund igen där vid 4 var vi fortfarande taggade på dricka. Dock verkade det som att ingen annan var det... Men det var lika bra! För att klockan 12 imorse ringde de från jobbet och ville ha dit mig. Så jag har faktiskt alldeles nyss kommit hem.
Men jag tackar fina och trevliga människor för gårdagen!

2011-08-06

Nu ska jag och Sandra cykla iväg till min farbror och kusiner där min pappa och syster är. Vi ska grilla och vina lite. Får se om vi tar oss hela vägen till krogen eller inte. Bara varit där 1 gång på mina 4 månader som 18-åring. SKAM!
Men har man inget jobb kan det vara problem...

Så här snygg kommer jag att vara ikväll

True


Sofie, lär dig...

... att inte skojbråka på fyllan. Detta är alltså min tighta bajja med söta födelsemärken två dagar efter att jag föll på den. Måste ha fått någon inre blödning eller någonting för jag har så fruktansvärt ont. Dagen efter fick jag knappt på mig jeansen och jag kan fortfarande inte sitta på vissa sätt utan att det ska göra ont. Att ta där, ja det finns inte ens på världskartan!

Mobilt


Njuter

Jag ska sluta lova att jag ska bli bättre på blogga. Inte en chans att jag kommer bli det under sommarlovet. Njuter så mycket jag bara kan av de sista dagarna!

Lite ego på toaletten på jobbet.

Money

Nu drar jag iväg och jobbar. Säg hej om ni svänger förbi Headline på Strömpilen!

F5

Tryck F5 om inte den nya designen kommer upp!

Dags bilder från Turkiet


Hela gänget samlat! Förutom jag då som tog fotot.
Vad var det där för pose?! Liknar mer en jag-sitter-på-toan-och-har-ont-i-magen pose.
Blev stammisar på strand restaurangen där vi köpte vår dagliga toast för 16 kr. Så fruktansvärt god! 
Proppmätt blev man också.

Fu

Inte ett dugg nöjd med bloggen just nu men jag orkar verkligen inte.... Jag styr upp det någon annan dag då jag har photoshop och är mindre trött. Satan så less jag är !
Kan ni hojta om ni inte kan se den nya designen?

RSS 2.0