SNART HELG!?

Ligger nu nyduschad och nerbäddad i en nybäddad säng med de påslakanen jag fick i julklapp. Varit ute och cruisat runt med Sandra, Alexander och Steen ikväll. Ska snart fälla ner datorn och lägga mig och sova. Såg fram emot sovmorgonen till klockan 1 imorgon. Men då ska mamma iväg till osteopaten klockan 10.  Och som en sån snäll dotter som jag är ska jag ställa upp och skjutsa mamma dit. Hon kan nämligen inte köra på grund av hennes rygg. Så det blev inte en sån lång sovmorgon som väntat. Efter det ska jag hem, göra mig i ordning för att fara och jobba mellan 13-19. Så det kommer förmodligen inte bli någon uppdatering från min sida imorgon. Äsch, jag har ingenting intressant att skriva om. Förutom att min, Sandras och Alles humor ikväll var lite vrickad, om det nu ens var lite intressant...!? Nu ska jag kika runt på lite bloggar för att sedan sova. Godnatt

Känner att jag borde börja använda kameran lite mer. Nu lägger jag bara in slumpmässigt valda bilder för att jag tycker det är så tråkigt med ett bildlöst inlägg. Bilden är tagen för ett år sedan. Var jag lite tuff eller!?... Det är sånna här gånger man undrar vad man höll på med.


DUNKA MUSIK I BRUMMEN.

Nu har jag kommit in i ännu en svacka med mina uppdateringar. Men säger som alltid, jag ska skärpa mig!
Idag har jag varit och hämtat ut körtkortet, så nu har jag det på riktigt. Har även blivit bjuden på lunch idag på Waynes för att jag tog körkortet i torsdags. Nu hade jag tänkt tanka hem lite musik så jag har en skiva jag kan lyssna på då jag kör bil istället för att lyssna på alla de uttjatade låtarna som går på radion. 

Jo tack min lugg behöver klippas. Den är jätte bångstyrig och lång nu.

KÖRKORT!

Det jag pratade om i tisdags som jag sa att ni skulle få höra senare var om jag tog körkortet eller inte. Vilket jag gjorde idag!!! Gud så fruktansvärt skönt. Klarade teoriprovet i tisdags och idag klarade jag uppkörningen. Då jag kom till salongen efteråt bjöd de på kladdkaka, grädde och en bilpåse så vi firade lite där. Är så glad över att de har varit så stöttande under min körlektions-tid. Jag fick styra och ställa i schemat så det passade in med mina bokade körlektioner. Ett evigt tack:)

SOFIES SALONG.

Helt död efter en sömnlös natt och praktik hela dagen bad mamma mig gå ut och skotta. Vad gör man inte för en mamma med ryggskott!? Så nu har jag nyss kommit in. Sitter och bläddrar i en H&M tidning och väntar på att mamma ska komma hem och laga mat. Efter det ska jag klippa Vicki, Fia och Adam. Så det blir en riktig salong här hemma ikväll. Hörde ryktas om att Fia kanske var sugen på en dunderförändring. Men vi ser väl hur det blir med det.

Bilden är tagen från we♥it men jag gillade den sjukt mycket av någon anledning.

TISDAGS KVÄLL.

Ligger i sängen nyduschad och med ett tänt ljus bredvid mig. Mysigt!
Har varit iväg till gymmet med Alexander och Steen nu ikväll. Pressade mig till att springa 30 minuter på löpbandet. Ser kanske inte så mycket ut i era ögon. Men med den konditionen och envisheten(som inte existerar) just nu så var det faktiskt bra för att vara jag. Mina ben är jätte sega just nu så antar att jag kommer vakna upp med en hemsk träningsvärk imorgon. Ska försöka lägga mig för att sova rätt tidigt ikväll eftersom jag känner mig jätte trött och imorgon väntar en praktikdag till klockan 4. Idag lossnade en stor klump i min mage:) Ni får inte veta någonting just nu, utan förhoppningsvis lite senare. Hoppas att alla har haft en lika bra dag som mig. Pussar.

Har inte så mycket nya bilder att bjuda på men eftersom jag hatar bildlösa inlägg visar jag en bild som är tagen för nästan precis ett år sedan där jag var näst intill svart hårig.



BEAUTIFUL.


Något som redan är bestämt är att jag ska gifta mig på sommaren. ♥

SATURDAY.

Vid 2-tiden skulle min syster iväg till Strömpilen så jag tog tillfället i akt och övningskörde lite. Var inte tänkt att jag skulle springa runt bland affärerna men det slutade med att jag shoppade lite på rean. Kom hem med en jacka som jag ska ha då jag till exempel åker slalom, skridskor och skoter. Sen shoppade jag loss trosor. 7 stycken för 100-lappen. Inte helt fel för någonting som alltid behövs!
På vägen hem höll en idiot i traktor på backa på mig. "Störst först" eller vad tror dom?
Ska nu hjälpa pappa med fläskfilén. Blir kött och hasselbackspotatis till middag :)

ÄNTLIGEN HELG.

Just hemkommen efter en sällskaps-spels kväll hos mamma med några vänner. Imorgon är första dagen på cirkus 2 veckor jag får sova ut ordentligt så jag ska verkligen ta vara på det. Dock kommer jag knappt kunna sova eftersom jag skrev det... Lär vakna innan 10 helt klarvaken. Nu ska jag dra igång något Gossip Girl avsnitt innan jag ska sova. Har tyvärr inget mer på hjärtat så godnatt kära läsare!

Myste i min underbara tröja dagen innan jag klippte lugg.

BLAIR AND CHUCK, CHUCK AND BLAIR.


SKRIVER AV MIG.

Besviken på mig själv, blivit sveriges mest töraste människa! Då jag jobbar på helgerna orkar jag inte fara på krogen med tanke på dagen efter och så vidare. Men varje gång jag får en ledig helg dyker alltid planer på krogen upp. Men varje gång känner jag mig så grymt otaggad. De helgerna då jag väl är ledig sitter jag hellre hemma hos någon, tillsammans med några vänner och ser en film och bara tar det lugnt. Fy skäms Sofie och ryck upp dig! Dock kommer jag aldrig förstå tjusningen med att fara dit hela tiden. Blir ju inget speciellt då. Men jag borde åtminstone kunna fara dit oftare än vad jag gör nu. Men jag har väl blivit för gammal eller någonting... Sådär 10 månader efter min 18 årsdag... 

Nu då jag ändå håller på klaga kan jag lika gärna fortsätta. Jag är inte den personen som tycker om att skriva om andra människor i min blogg. Tycker hellre att man kan ta det med den personen i verklighet. Men jag gör ett undantag den här gången och ni får tycka vad ni vill! Men det beror på att jag aldrig träffar personen och det har egentligen ingenting med mig att göra. Men jag reagerar då någon av mina vänner behandlas eller råkar illa. Så till dig, som kanske inte ens läser min blogg, lägg ner med allt du håller på med, du har ingen chans så sluta förstöra. Haha sådär, nu har jag fått skriva av mig lite iallafall.

Vad ska jag mer klaga på nu då jag ändå är igång?! Ne skämt och sido. Inget roligt inlägg det här inte. Men man har ju en blogg för att skriva av sig också så.
Och som ni ser kan jag bli riktigt farlig...

HAHA VAR BARA TVUNGEN.

Ni kan spola fram till 4:20 ungefär för innan det är det ingenting roligt. Detta är nog absolut roligast för oss hästmänniskor, men det kanske drar upp mungiporna på några av er andra ändå.

DUM GET.

Haha samtidigt som jag skrattar kan jag inte låta bli att tycka lite synd om den för att han är så dum...


TRUE STORY.


HEY YOU.

Nyss tryckt i mig lite makaroner och korv. Min kväll kommer spenderas framför en massa avsnitt av Gossip Girl eller en bra film. Ska upp redan vid 5-tiden imorgon bitti för att fara och göra halkbanan. Hoppas att det är lika roligt som mina vänner fått det att låta! Jag har nog ingenting mer att berätta förutom att körkortet börjar närma sig med storsteg. Bara sisådär 9-10 månader efter att jag fyllt 18, men man ska inte klaga. Bättre sent än aldrig och snart har jag det nog i min hand! :)

Ni får nöja er med webcam bilder ett tag. Min kamera ligger hemma och skruttar hos mamma så jag orkar inte hämta den.

SKOLTIME.

Nu ska jag gå och borsta tänderna. Sedan kommer Linn och plockar upp mig så åker vi till skolan. Härligt att få skjuts idag, fick mig en liten sovmorgon.

MYSSÖNDAG.

Nu har jag precis landat i sängen hemma hos pappa med dip och grönsaker. Lyxar till det så här en söndag kväll efter att ha jobbat hela helgen. Ska snart dra igång en film och bara mysa.
Som sagt har det varit full rulle med jobb i helgen men förutom det har jag tagit premiär turen för i år på skoter och även slått skinkan blå och tappat en bit av tanden. Jag varnar er, gå inte i platta uggs på vintern då det är halkigt...
Tyvärr har jag inte mer än det att säga just nu förutom att jag inte längtar till imorgon och en ny skolvecka.
Har inte ens en bild att bjuda på... Tråkigt!

BLIR BORTSKÄMD.

Vill börja med att tacka för alla kommentarer i inlägget nedanför!
Idag fick jag mig ännu en liten make over. Micaela satte på mig fransförlängning. Jag kommer inte behöva använda någon mascara på cirkus 4 veckor. Dessutom kommer man se betydligt mycket piggare ut på morgonen då man kliver upp! Än så länge är de dock lite spretiga och sticker rakt ut så de ser verkligen jätte långa ut. Men det tar bara en liten stund till de är mjuka och följsamma då kommer det inte se ut som lösögonfransar som det gör nu.
Så småningom ska jag också få lära mig att göra fransförlängning vilket ska bli skitkul! Jag fick även en sax från salongen idag. Gud vad dom har skämt bort mig nu då jag kommit tillbaka efter jullovet.
Jag har sån tur att jag har världens bästa praktik plats!





I PROMISE, A BIG CHANGE.

Varit en lugn dag så här första dagen på praktiken. Jag och Frida beslöt oss för att göra en förändring. Tanken var bara att färga håret ljusare. Men efter att 4 kollegor krigade för att få mig att klippa lugg blev det till slut så. Först sa jag "Jag bestämmer mig till nästa vecka". Men då vi sköljt ur färgen bestämde jag mig att göra det ändå. Det är ju ändå hår som växer ut. Och en så pass lång lugg som vi klippte tar bara 1-2 månader innan man kan lägga den åt sidan. Vet inte riktigt vad jag tycker än så länge! Funkar helt okej, men det känns fortfarande som frisyren jag haft i flera år nu är mer jag. Tror dock den här frisyren skulle vara lite snyggare med lite kraftigare sminkning. Så man inte ser så där gullig, söt och liten ut. Men vi får se :) Släng gärna in en kommentar vad du tycker.
Kanske inte de bästa och finaste bilderna men. Sen är bilderna även lite överredigerade. Min mamma kände knappt igen mig och min syster sa att jag liknar mamma...




3 MÅNADER.

Suttit och tittat igenom min kategori "hästen". Det gör ont att se honom. Värre än tidigare faktiskt eftersom det var så länge sedan jag såg honom sist. Får en klump i magen då jag läser de inläggen då han faktiskt var vid liv, då han bara var 1 mil ifrån mig, då jag kunde åka till honom precis när jag ville. Det har gått tre månader och det är väl dags att gå vidare. Men jag hade faktiskt önskat att han var här nu.

NYÅR.

Nyårsafton 2010 - 2011

Nyårsafton 2011 - 2012

JULKLAPPAR/SHOPPING.

Detta är ju såklart inte det enda jag fick i julklapp men jag är för sent ute för att komma ihåg allt jag fick. Men bland annat ett gymkort, pengar och att jag ska få måla om rummet osv. En del av grejerna på bilderna har jag köpt själv.

Eftersom jag fått en ny mobil kändes det som jag behövde ett par hörlurar också. Mina förra Koss är trasiga. Försökte hitta ett par andra hörlurar, men det fanns inga som passade mitt lilla huvud.


Eftersom jag fick ett gymkort i julklapp behövdes även nya träningskläder. Ett par träningstights, en sportbh och ett linne. Ett linne/skjorta från H&M också. Lite döskallar och grejer på och även ett hål på ryggen.

Världens mysigaste tjocktröja från BikBoks rea. Baksidan på ett galet linne från Nicole.

Halsband från Ur och Penn

ÅRSRESUMÉ - 2011.

J a n u a r i
Helt tomt i mitt bildarkiv.

F e b r u a r i
Vi drog ihop ett gäng och for till Colles gamla stuga utanför Sörmjöle. Kvällen bestod av bastu, lekar och en hel del alkohol intag. Jag, Vicki, Fia, Sandra och Johanna hade tjej kväll hemma hos Vicki.

M a r s
Jag och Fia bjöd Vicki på mat och hade en mys kväll med ansiktsmask och jacuzzi på hennes 18-års dag. Mitt sportlov spenderades mest bara sittandes på en skoter.

A p r i l
Helt tomt i mitt bildarkiv.

M a j
Firade Johanna som fyllde 18 ! Jag och Sandra stack iväg en dag för lite shopping i Ö-vik. Firade valborg hos Sandra med trevligt folk. Innan det var jag, Vicki och Fia hos mig.



J u n i
Jag, Vicki och Fia grillade hos Vicki. Firade midsommar hos Vicki med ett skönt gäng! Stack iväg till Alanya en vecka med Johanna, Vicki, Fia, Sandra, Niklas, Viktor, Mackan och Andre. Under skolavslutningskvällen hängde vi nere vid Djupvik för att dricka öl, spela brännboll och kubb.

J u l i
Festade hos Jesper en kväll! For till Täfteå för att ha fisketävling och en trevlig kväll med släkten. Jag klippte av mitt hår. Jag, Vicki, Fia, Jesper och Robin stack iväg till Åsele-marknaden. Hängde på Skärgårds med 3,5or och spelade basket. Slutade med att jag bröt fingrarna.



A u g u s t i
Var på Magnus och Sofias bröllop som också var ett dop för lilla Frida.


S e p t e m b e r
Helt tomt i mitt bildarkiv.

O k t o b e r
Firade halloween! Först hemma hos mig och sedan bar det iväg ut till en stuga i skogen där alla var utklädda. Tog farväl av den vackraste varelsen någonsin.

N o v e m b e r
Helt tomt i mitt bildarkiv.

D e c e m b e r
Firade jul med släkten hos mina kusiner. Firade nyår med folk som står mig nära. Och under lovet har jag bara umgåtts med mina vänner och ätit jävligt mycket grönsaker med dip.

NYSTART.

Efter en massa klagomål från mina vänner ska jag väl försöka ta upp det här med bloggandet igen. Min inspiration har stått på noll men nu är det väl dags igen. Ikväll dyker bland annat en årsresumé upp som nästan varenda bloggare gjort.

RSS 2.0