Normalt

Haha fullt normala... Sitter ute med mina kära vänner och de har rap tävling. De sitter och försöker dra in så mycket luft de kan för att sedan dra iväg med den största rapen.

Memories never die


Fullt ös

Idag har jag:
· Invigt mina små gulliga ballerina skor. Och fått skavsår...
· Varit i skolan och haft tester i 2 klipp-moment och en permanent.
· Hämtat ut mitt nya pass så jag är redo inför turkiet-resan som är om precis 30 dagar.
· Övningskört från polisstationen → Maxi för att handla och från Maxi hem.
· Klippt pappsen

Kommer bli yrt på yran

Är det bara jag och brudarna som ska in till stan ikväll i regnet, eller ses vi?

Hästj*vel

Världens sämsta mobilbild men jag antar att ni kan se vilken fot det är hästen har trampat på...

Snart helg igen :D

Idag kom Vickis mamma på besök på praktiken för att kapa till luggen lite sen har jag även klippt och färgat mammas hår vilket gick jätte bra. Har verkligen valt rätt linje för jag tycker det här är skit kul!
Imorgon är sista praktikdagen för den här terminen... Men hoppas jag får komma tillbaka efter sommaren :)
Nu taggar vi brännbollsyran som är imorgon! Och sen är det bara några få dagar kvar till sommarlov. Helt sjukt, det var ju nyss jullov. Min oboy smakar alldeles för starkt , på tal om ingenting.

Bilder från igår och idag

Igår var vi några stycken hos Erik. Rökte vattenpipa och såg film. Idag var vi också några stycken hos Erik. Jag köpte med mig kött och majs att grilla till middag men grabbarna ville skaffa sin mat på annat sätt. Vi for nämligen och fiskade i 2 timmar innan vi käkade. Blev en rätt sen middag men riktigt gott iallafall.
En massa mobilbilder från igår och idag. Och förresten det där vita på bryggan är sagg från en fisk... Hela bryggan var full då vi for därifrån.

Aj aj aj

For till stallet vid 1 idag. Tog ut Prince på en mysig promenad. Satte oss på en äng så han fick beta och jag sola. Då vi skulle gå hem förstördes hela våran mysiga promenad. Prince attackerade gräset och samtidigt kliver han mig på foten. Då jag skriker rakt ut tittar han bara på mig som om jag vore en idiot och står kvar. Så jag får putta iväg hästjäveln (får man säga så?!). På vägen hem går jag och svär och halvgråter för att det gör så ont sen sätter jag mig ner i hagen för att bara vila , ja då kommer hästen med världens puppyeyes och borrar in huvudet i famnen. Då kunde jag inte låta bli att ge honom lite gräs...
Sen kom han med puppyeyesen...

Fint.

Can´t have it all - Self Deception

Sommaren med Göran

Sitter hemma hos Erik med han Sten, Alle och Tim. Vi har nyss startat Sommaren med Göran som vi ska sitta och skratta åt. Ha en trevlig kväll allihopa!

Helvete

Sas att vi skulle ha frisörlektion nu men inte då... När jag kom till skolan visar det sig att alla de andra har nationella prov. KUL! Min nästa lektion börjar bara om 4 timmar. Hate my life...


Var tog detta vägen?


Plask plask

Nu känner jag mig faktiskt riktigt duktig! Efter middagen for jag, pappa och syrran till Maxi så jag fick övningsköra osv. Sen då vi kom hem följde jag med mamma och syrran till badhuset för att motionsimma. 40 längder, 1 km och 45 min senare gick jag hem för att sedan möta upp Vicki på en liten pratstund. Träningsvärken efter simningen kommer vara  h e m s k imorgon!

En halv centimeter längre.

Efter skolan for jag till polisstationen för att fixa ett nytt pass inför utlandsresan.
Hon som arbetade där - Hur lång är du?
Jag - Typ 156,5
- Ja då är det ju så att vi inte tar halvor. Så 156 eller 157?

Ni kan ju bara gissa vad jag valde!

Tror han misslyckades med bullbaket

Jag - Dom där bullarna jag hittade i skafferiet , var dom väldigt väldigt gamla eller var dom frusna?
Pappa - Felgjorda...

Regnig tråkig måndag

Inte sådär jätte hajj på outfit bilder känner jag.. Och varför jag är barfota? Jo för mina sockar gick att vrida ut efter jag använt tygskor med hål i då det regnat... Visst är mina nya tights lite fräna iallafall?

En sån där jobbig söndag.

Vilken kväll igår alltså! Började ju som sagt med killarna, väl inne i stan irrade jag omkring, tappade bort mina vänner, träffade andra, lyssnade och sjöng till Pontare, fick prata med farbror blå osv. Man får skylla sig själv att man mått som man gjort idag alltså... Men det var trevligt de stunder jag kom ihåg! Där lät jag som världens fylleskall, men det är väll vad man mitt smeknamn hade kunnat vara igår.

Nu har jag nyss kommit ut ur duschen efter att ha varit hos hästen. Dags att gräva ner sig i Hår och Kemi boken och försöka lära sig någonting till provet imorgon.
Helkass inzoomad mobilbild på 4 av 6 killar som kissa...

Kulturnatta 2011

Nyss gjort mig klar inför kvällen. Sitter och väntar in grabbarna sen ska vi föra lite här och sedan drar vi in till stan och har det trevligt. Roger Pontare tänker jag inte missa! ;) Och jag är på jätte bra humör så jag hoppas kvällen kommer sluta bra.

Test

Nu ska vi se om detta funkar. Sitter hemma hos erik med några stycken och ser tv. Testar skriva från mobilen så då jag kommer hem ska jag se om det funkade. Isf kan jag ju uppdatera er mest hela tiden ;-)

Pladder

Varit på praktiken nästan hela dagen idag. Jenny kom också förbi så jag fick träna på att färga håret på henne. Tog lite längre tid än planerat och så, men vi hann gå och käka på Rhodos och snacka lite skit också. Himla trevlig tjej det där som dessutom blev skitläcker i håret :) En före/efter bild kanske dyker upp imorgon. Då jag kom hem stack jag genast till stallet och tänkte "Nu är det ju sol , så Prince kan stå ute ikväll". Sen åkte jag hem igen, gick ut med kompisar och sedan vid 10-tiden då jag tittade på himlen ångrade jag mig. Så jag och mamma åkte tillbaka till Prince och tog in honom. Direkt han kommit in började det regna och blåsa, så det var väll tur det. Nu ligger jag bara här i sängen och tänkte se lite Desperate Housewives och ladda inför en till praktikdag imorgon. Om vi har lite tur ska Sandra komma och få håret slingat. Vänta, var det här inlägget ens liiiiite intressant? Ne, fan heller.

Torsdag 19/5

Nu har jag gjort mig klar, ska bara slänga i mig lite fika för att sedan fara till praktiken. Jenny kommer sedan för att få färga sitt hår :)

Redo för en inlines tur


Dag 25 – En låt du skulle kunna lyssna på en hel dag utan att tröttna

Efter en hel dag skulle jag nog tröttna på vilken låt som helst. Gött, klar med den här listan nu!

Brunt/Ljust

Slingade min systers hår igår. Till slut blev det faktiskt riktigt bra så nu är hon ljus igen. Tvungen att måla över hennes ansikte för hon var så ful. Hihi, nejnej det var hon som ville.
Före:
Efter: I verklighet ser det ju inte ut som hon har ett brunt streck mitt i alltihop. Och yes, hennes toppar måste klippas.

Det värsta jag varit med om

Drömde min värsta dröm någonsin i natt. Vaknade gråtandes flera gånger och tänkte "nej nu ska jag försöka tänka på annat" . Men så fort jag somnade in igen kom samma dröm upp i mitt huvud. Slutade med att jag vaknade imorse med tårar på kinderna. Jag drömde att finaste Princen hade sprungit bort. Sökte i flera flera dagar utan resultat. Och jag blev så rädd eftersom jag vet att Prince alltid stannar på gården om han kommer lös. Till slut bad alla mig att sluta leta, att jag skulle inse att han var borta förevigt. Jag gav aldrig upp så jag fortsatte leta enda till jag vaknade.
Gubben som 4åring.
Sommaren 2007. 20 år senare vill säga.

Dag 24 – En låt någon har tipsat dig


Jag tävlar

Vinn 40 par skor från Brandos.se ! Klicka HÄR


Nu j*klar Sofie.

Från och med imorgon ska jag f*n börja åka inlines 3 gånger i veckan. Jag behöver verkligen komma igång efter en alldeles för lång vila, dessutom lär jag få en tight röv på köpet! ;) Dock fruktar jag tisdagen om jag ska ta första åket imorgon. Jag lär ha en så fruktansvärd träningsvärk att jag kommer stappla omkring som en gammal kärring som kissat på sig då jag ska göra konditionstestet på tisdagens idrottslektion.

Dag 23 – En låt du förut brukade gilla

Lyssnade på den förut.


Hjärtat

Dagen började med att se Sandras fotbollsmatch med Adam, Erik och Joel sedan vid 2 for familjen på kalas hos kusinerna. Sen övningskörde jag till stallet för att fixa mat och pussa lite på Prince.

Dag 22 – En låt du inte står ut att lyssna på

Hoppade över dag 21 eftersom jag inte har någon speciell favoritlåt.
Detta är en låt jag skulle kunna spy på nu. Jag är så fruktansvärt less på den så det går inte att beskriva.

02:57

Vad gör jag uppe fortfarande? För bara en liten stund sedan var jag hur trött som helst men nu känns det som jag aldrig kommer kunna sova. Ligger och funderar på allt och ingenting och har kommit fram till en grej. Jag skulle vilja beröra folk med det jag skriver. De ska känna igen sig i texterna och tänka "det är precis så jag tänker". Jag vill att de ska få känna den känslan jag känner ibland då jag läser andras texter, fast över min text. Jag vill skriva på ett sätt som ni gillar. Men varje gång jag försöker blir det inte som jag tänkt. Jag tänker en sak men jag kan inte formulera mig på det sättet jag vill. Och det suger... Michaela Forni och ni andra, ni gör det så jäkla bra.

Lördag

Eurovision song contest 2011 med Vicki och Fia. Lite grönsaker, dip och cola! Sen ikväll ska vi ta bilen enda till Vännäs för att hämta hem två fyllskallar, Michaela och Alice.

Fia, jag och Vicki hemma hos mig på valborg.


Friday!

Nyss proppat i mig lite fika och nu är det dags för att platta håret och sedan bege sig till bussen och praktiken.
Efter det ska jag bara njuta över att det äntligen är fredag igen. På söndag är det precis en månad till skolan slutar.

Titta hit!

Det är inte någon av mina gulliga läsare som bor runt Umeå och har hål/slutar tidigt/börjar sent på torsdagar eller fredagar som vill få håret tvättat, stylat eller toppat eller någonting sånt? Jag har nämligen praktik de dagarna(varje vecka) och det skulle vara ett jätte bra tillfälle för mig att träna. Självklart behöver du inte betala någonting. Skriv hemskt gärna till mig om du är sugen :)
Bild tagen från Google.

Dags att bege mig till hästen

Nu ska jag byta om, tanka moppen och köra till stallet. Ja, jag kör faktiskt moped fortfarande. Pinsamt då jag fyllt 18 men jag vägrar cykla hela vägen till stallet. Kör bara dit för att jag inte har tagit körkortet ännu.
Tackar Maria som fotade dessa bilder på oss förra sommaren.




Sen premiärturen i tisdags


Goodiebag

På hårfärgsföreläsningen jag var på i tisdags fick man en goodiebag. Bland annat ett silvershampoo vilket passar alldeles utmärkt nu då jag fortfarande har gula toner i mitt hår.

Dag 20 - Sista låten du har i din Ipod/itunes

Har inget av det, men det får bli den sista låten på min telefon.

:)

Idag skulle det ha varit 1 år. Gud så fort tiden har gått och gud vad mycket som har hänt. Men jag är iallafall glad att vi kunnat lösa det som vi gjort. :) Du vet att du är en av de som betyder allra mest för mig och kommer alltid göra. Vad som än händer...


Årspremiär

Nu ska jag ut på årets premiärtur på inlinesen! Idrottsinlämningen får vänta till senare...
Svettig och go sen sommaren 2010

Dag 19 – Första låten du har i din iPod/iTunes

Har inget av det, men det får bli den första låten på min telefon.


Smart där

Smart att jag ligger och läser detta precis innan jag ska sova. Ni måste ju tro att jag är dum i huvudet...


Körtkortet till Vicki

Tänkte passa på att gratta Vicki som tog körkortet idag! Bjöd henne på glass på stan och nu har jag "tvingat" henne att skjutsa mig till stan ikväll då jag ska på en hårfärgsföreläsning. Haha det där lät dock inte ett dugg intressant, men jag tror faktiskt att det kan bli det.
Vickipickipö, Grattis igen!

Dag 18 – En låt som du gillar men nästan aldrig lyssnar på


Gulliga


...


Ljus

Nu är jag så fruktansvärt less på blogg.se. Igår gjorde jag två inlägg och klickade flera gånger på publicera, ingenting hände förrän idag då de kom upp... Sen kan jag dessutom inte ändra storleken på bilderna. Förut har jag lixom kunnat "dra" dem så stora som jag vill ha dom. Har någon av er haft samma problem?

Tack för en super trevlig Lördagskväll!


Dag 17 – En låt som får dig att vilja dansa

Hoppade över dag 16 eftersom jag inte kan komma på en låt som fått mig att gråta.


Skillnaden

Cirkus 5 veckor senare...



Födelsedagsparty

Kom just ur duschen och ska snart börja prova kläder inför ikväll. Runt 3 tiden far vi hem till Johanna som fyllde 18 i Onsdags. Det är grillning och party som står på schemat! Hoppas ni också får en trevlig kväll :)
Här har vi partypinglan och 18åringen!

Dag 15 – En låt du älskar att sjunga till

Helst på fest!!!


Five weeks ago

Nu kan jag inte ens tänka mig att detta var för ca 5 veckor sedan. Vilken förändring! Som sagt har jag lovat bild, men jag har inte blivit nöjd över någon ännu, haha. Gud vilken ruskigt ful utväxt jag hade där.

Dag 14 – En låt som påminner dig om din ex- pojkvän/flickvän


Tummen upp

Nu: Blåbärspaj och Big Brother med syrran!

Proppfull Torsdag

Äntligen hemma efter en full proppad dag! Började praktiken kl 9 imorse, for därifrån vid 5 med ljusare hår så jag slipper vara ginger något mer. For direkt med mamma, syrran och Sanna till Maxi. Handlade lite och gick sedan på McDonalds och käkade. Direkt jag kommit hem for jag ut igen med Tobias och Adam. Men nu är jag till slut hemma och ska kanske sätta mig och ta tag i lite skolarbete... Imorgon är det Fredag igen(ifall någon missat det tänkte jag) , sjukt vad fort veckorna går. Då är det iallafall dags för praktik igen och efter det åker jag hem till Colle där det vankas grillning på hans terass.

Bild på håret kommer sedan. Kan inte fatta att jag var nästan svarthårig för mindre än 5 veckor sedan. För den här bilden gör inte håret rättvisa. Här ser det ju fortfarande orange ut...

Tack tack

Ganska gött att komma till skolan och ha en goodiebag från läraren. Tipsar dessutom om det där K-pak schampoot ni ser på bilden om ni har skadat hår. Dock kostar det en hel del. Shampoot + balsamet på stor flaska går på över 600 kronor tror jag.

Vanilla by Alyssa Ashley

Efter att ha sparat min vaniljparfym i flera månader har jag nu med mitt presentkort köpt en ny. Har verkligen inte velat slänga den eftersom jag gillar den så mycket, så istället har den fått stått på hyllan med en droppe i sig som jag har tänkt använda vid något speciellt tillfälle. Men det tillfället har aldrig kommit så nu kan jag kasta bort den. Det här är inte samma som jag hade tidigare, den finns inte kvar att köpa så jag tog denna istället. Luktar super gott! 195 kronor från Kicks.

Dag 13 – En låt som påminner dig om en gammal vän

Amanda och Malin är inte en gamla vänner. De är fortfarande mina vänner men vi umgås inte lika mycket. Dessa låtar påminner lite om tiden på högstadiet. Tror nämligen att det var Amanda och Malin som började lyssna på dem.

Hett tips!!!

Hett tips till er som inte vill betala för spotify premium!
Som alla säkert redan vet har spotify blivit lite förändrat eftersom du inte får lyssna på musik mer än 10 timmar per månad osv. Om du är lika snål som mig som inte orkar betala för att lyssna mer tycker jag att du ska kika in HÄR och bli medlem. Helt gratis och ser nästan precis ut som spotify.

Dag 12 – Låten du senast hörde


Tisdag 3/5

Vad har hänt med vädret? Nyss var det ju strålande sol och flera plusgrader. De senaste dagarna har det varit mulet och trist och dökallt. Snälla sol kom tillbaka?! Imorse då jag skulle till skolan drog jag fram mina gamla rosa Converse från typ 7an-8an till mina svarta jeans. Haha känns inte riktigt som jag, men lite kul med förändring ibland. Hela och rena är dom verkligen inte! Och ännu trasigare blev dom efter lite fotboll på skolan idag. Jag kom ihåg hur glad och stolt jag var då jag fick de knallrosa Conversen i födelsedagspresent. Hade dom dag ut och dag in, vilket syns nu. Imorgon hoppas jag på att få bli fin i håret :) Vill verkligen få bort den här äckliga orange färgen någon gång...

Mer svar angående Yrkesgymnasiet

Svar: Eftersom du inte länkar till någon blogg svarar jag här ännu en gång. Eftersom jag har turen att känna en frisör hamnade jag där. Så jag fixade min praktikplats själv. Men till de som inte har haft någon praktikplats har skolan hjälpt till att fixa det.

True true


Dag 11 – En låt med ett soundtrack från din favorit film

Eftersom jag inte riktigt har någon favoritfilm jag kan komma på så tar jag en låt från filmen jag såg sist.
Haha jag såg på Adam och Eva :]

Gratulerar!


Valborg 2011

Började hemma hos mig med Vicki och Fia. Käkade god mat, drack goda cider och drinkar och fixade till oss inför kvällen. Sen for vi tvärt förbi majbrasan bara för att det är tradition. Tråkigt där, så då stack vi till Sandra och hade det jätte trevligt. Tack så mycket för kvällen allihopa! Kameran användes flitigt hemma hos mig, men då vi kom till Sandra blev allt så trevligt och full fart så jag tog aldrig ens upp den. Man får ju skylla sig själv för hur man mår idag. Känns som mina ben inte bär mig. Så det blir nog rätt lugnt för mig idag.

Dag 10 – En låt med ditt favorit band

Brukar inte ha något speciellt favorit band. Men just nu lyssnar jag mest på Volbeat, så det får bli det.

RSS 2.0