Körtkortet till Vicki

Tänkte passa på att gratta Vicki som tog körkortet idag! Bjöd henne på glass på stan och nu har jag "tvingat" henne att skjutsa mig till stan ikväll då jag ska på en hårfärgsföreläsning. Haha det där lät dock inte ett dugg intressant, men jag tror faktiskt att det kan bli det.
Vickipickipö, Grattis igen!

Kommentarer
Postat av: sandra

vi göre :]

2011-05-10 @ 18:24:41
URL: http://fourclover.blogg.se/
Postat av: Jenny

SV: Ja jag vet (A) är sämst på att ta med mig kameran. Det är det som är dåligt med system. Dom är så stor. Men ska bättra mig :)



Vad har du för kamera? :) Du har också en system va?

2011-05-10 @ 19:18:03
URL: http://jennyvem.blogg.se/
Postat av: Jennyyy

SV: Tack söta du för alla tipsen. Har dom tråkigaste läsarna som näst intill aldrig komenterar när man ber om hjälp. Haha. Men du har inget låttips då? :)



Aha :) Nöjd med den? Har en sony alpha 200 dslr, dom sista bokstäverna är jag inte helt hundra på :] Minnet sviker mig ibland. Haft den i tre år och vill bya upp mig.



Jag gick Media. Så hade fotolektioner. Men jag är inte så dunder bra på att lyssna på lektionerna. Så det gav mig inte speciellt mycket. Så länge jag inte fotar med stativ och självutlösare så kan jag med kameran rätt bra. Men direkt jag ska ta egobilder så ser det ut som att en bättre variant av webbcam har tagit dom :P



Ursäkta novell texten. Haha.

2011-05-10 @ 23:18:20
URL: http://jennyvem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0