Nytt ska det bli

Okej, här och nu lovar jag er att min blogg ska ha en annan design imorgon. Hur länge jag än kommer måsta ligga uppe i natt och hur många damputbrott jag än kommer få ska den inte se likadan ut längre.

Edit: Fan , varför skrev jag lovade!?

Gå med dom som vill dig väl, glöm dom som vill sänka dig...


En del partybilder sen Turkeyyy

Varit hemma i nästan 1 månad och inte förrän nu har jag lagt upp några turkiet bilder. Men här är en liten del av dem. Cirkus 2/100. Men skulle bli för jobbigt att lägga in alla och ni skulle aldrig vilja se alla. Bilder från stranden dyker upp senare! Någon filmsnutt också kanske...

Work

Vet att min uppdatering har varit helkass... Men den ska bli bättre (som jag alltid säger)
Ska alldeles strax dra iväg på jobbet och sedan jobba till kl 17.00. Så om ni har svängarna förbi Headline på strömpilen, kom och säg hej. Efter jag har slutat har jag inte tid att blogga. Så uppdatering sker nog imorgon istället!

Bilder sen täfteå

Fisketävlingen i full gång!
Knäppte min första och satt och njöt i solen! Dock räckte inte mitt tappra försök i fiskartävlingen för att knipa vinsten.
Pappsen fick sig två aborrar iallafall. Dock räckte inte det heller till vinst! Vinnaren fiskade ihop 4 st.
Jag och min fasters "lilla" Newfoundlands hund.
Och deras andra galna långhåriga schäfer Macho.
De söta kusinbarnen Walter och Alve.
Kjell var på G i lekarna!

Borta hela dagen

Halv 12 styr vi bilen mot Täfteå där det vankas den årliga "släktfesten". Börjar med lite fiske i havet, sedan grillat till middag och kvällen avslutas med alkohol, lekar, kubb, fotboll och så vidare. Kameran följer med!

Lite mobilbilder

Vi coola kände för att leka lite i lekparken...
Taggade tjejer inne på toaletten på Arlanda innan flyget till Turkiet skulle gå.
Min fot en vecka efter en fartfylld partykväll i Alanya med lite osköna skor.
Ego inne på Lindex.
Gick hem full en kväll. Varför fotade jag mina fötter!?
Cyklade de där 1,5 milen till stallet.
Badade med gammgubbarna!
Efter ett mascara-krig såg jag ut så här. Tror Sten var lite sugen ;)
Alltid lika kul att rida barbacka då man ser ut såhär efteråt.
En promenad med min fina som vräkte i sig gräs

Största delen av rummet

Nu är mitt rum näst intill klart. Saknas lite småsaker, foton och tavlor och en matta osv sedan är det finito!!!

Ovanför den här hyllan med smycken osv ska det sitta en spegel som jag nyligen stod och målade i garaget. Sedan ska jag försöka hitta någon lämplig stol att ha där så det blir som min egna lilla "sminkhörna".

Mitt fina ostädade skrivbord. Det svarta ni ser på bilden är alltså gardinen/persiennen som är neddragen.

Visade mina kunskaper i paint och ritade upp hur allt står mublerat i rummet. Dock är storlekarna lite oproportionerliga (ja jag googlade det ordet) i jämförelse med på riktigt.


Movie night

Ikväll ska vi ladda upp med gotta och ha skräckfilmsmaraton ute i Tims lillstuga på Lövöudden. USCH!
Bilderna tagna för några minuter sedan.

Kissie

Coolt att Kissie sitter på exakt samma bananbåt som jag satt på för två veckor sedan ;) Gud vad jag vill tillbaka!

Back

Varit i Åsele i helgen och har varit heeeelt död. Har ändå sovit otroligt mkt för att ha varit där men men. Nu är jag tillbaka iallafall!
Suttit ute med lite vänner ikväll men alla drog där innan halv 11 pga jobb och så vidare så jag och Fia blev lämnade ensamma efter det. Vi har suttit ute och pratat(det enda man gör här i holmsund..) enda till nu då båda våra magar skrek efter något att äta. Men det var trevligt, mycket trevligt, det händer dock inte så ofta men. ♥
Nu ska jag nog lägga mig i sängen och se lite oth. Godnatt!!!
Märkte just att detta var den enda bilden som jag just nu kunde hitta på bara mig och Fia...Så hur mycket stoneface vi än har får det duga.

Impuls

Imorse:
"Mamma, kan du klippa av mitt hår?"

Tonight I will love, love you tonight

Nu ska jag krypa ner under täcket, lägga huvudet på kudden och läsa en Vecko Revyn som min syster kom hem med idag. Hörs imorgon och godnatt på er mina fina men ack så tysta läsare! Med det sista menar jag ju förståss att ni ska slänga in en kommentar då och då om ni inte förstod det. Jag har ju ingen aning om vilka de flesta av er är...

Några saker jag kom på så här på kvällskvisten

- Jag har inte sett någon Harry Potter, Sagan om ringen eller Narnia. Vicki har försökt få mig att se Sagan om ringen, men jag somnar bara. Med andra ord är inte fantasy filmer min grej.
- Jag älskar att sova tillsammans med någon. Skulle hemskt gärna ha en fining bredvid mig varje natt.
- Jag stör mig så fruktansvärt på alla bloggare som provocerar bara för att få läsare. Jag tål inte lättklädda/naken bilder på en blogg.
- Jag förstår verkligen mig inte på sångare som Veronica Maggio.
- Jag älskar komplimanger. Ge som få.
-  Nästan helt 100 på min tattuering nu. Då sommaren är över kommer den mest troligt sitta på min kropp. Om jag inte ändrat mig till dess. Men det tror jag inte.
- Ibland tackar jag gudarna för We♥it. Det kan verkligen sätta ord på tankar ibland som annars inte går att beskriva.

Är ni chockade över ett sånt här inlägg?

Har varit sugen nu ett tag på att klippa axellångt hår. Visst, det är bara hår som växer ut men jag är rädd att jag kommer se ut som en barnrumpa i det. Sen kan man göra mycket roligare frisyrer med längre hår... Så det tål nog att tänkas på ett tag till.

...


Min tisdagskväll

Festade till det med lite godmiddag till mig själv då jag är alldeles ensam.
Sen tog jag en bild och den gjorde att jag tänkte ännu mer på hur himla ljust mitt hår blivit sen Turkiet.
Sen kom Vicki och Fia hem till mig. Blev lite gotta, kortspel och mys på balkongen till vädret blev för dåligt. Då gick vi in igen och såg film. Runt kvart över 2 bestämde vi oss för att fritera lite pommes. De har nyss farit och jag har lagt mig i sängen. Vi hörs något imorgon!

Insidious

UUUUUUUUUUUUUUSCH!
Värsta skräckfilmen jag någonsin sett tror jag. Om ni har lust att skita ner er, se den... Från skaparna av Saw och Paranormal Activity och om ni tycker Paranormal Activity är läskig bör ni inte se den här. Eller är det bara jag, men jag tycker inte Paranormal var speciellt läskig men under den här filmen låg jag mest under täcket. Det gör det inte bättre att jag ska sova ensam till Torsdag tror jag.

Inläggen ni gillar allra mest

Är jätte tacksam att jag får låna Cliff emellanåt eftersom min lilla Prince inte går att rida just nu. Cliff har världens svankrygg och kulmage, men han är sååå söt ändå.
Efter att inte ha ridit på ridskola på ca 2 år där en ridlärare säger till vad man gör för fel insåg jag efter dessa bilder hur mycket jag tittar neråt och hur mina tår pekar ned då jag rider barbacka. Skärpning.
Min fina syster och min älsklingsponny. Haha jämför hans pannlugg med hans tvättade man.

Riktigt ocharmig bild på mig och Prince.


Cruella


Memories never die

Låten som får mig att tänka tillbaka på alla galna stunder i Turkiet. Fyfan vad jag vill tillbaka! Ångrar inte en sekund att jag for. Tror aldrig jag haft så roligt i hela mitt liv. En vecka var alldeles för lite... Nästa år är vi tillbaka, eller?!
A L A N Y A 2 0 11 !!! ♥

Shoppat

Har varit så lat idag så det inte är sant. Inte orkat fara på Konsum för att köpa en sås. Inte orkat göra pommes. Så det fick bli kött och gurka... Orkade inte ens fota de saker jag hittade på stan igår och de grejor jag köpt i turkiet. Men hittade bilder på lite av det här på internet. Från turkiet köpte jag conversen + sånna där vanliga armband alla köper och en ring. På stan hittade jag tröjan på bilden + en cardigan och två linnen. Ett lite finare linne och ett slit och släng linne. Juste, jag hittade även två ringar.
Nej nu ska jag fortsätta lira Super Nintendo! Så galet kul det är.




Fest hos mange


I förrgår:

Igår:






Nu kör vi

Bilder från turkiet och de senaste dagarna dyker upp så småningom. Nu har jag fullt upp med att öla! 8 supdagar av 10. Det känns kan jag lova!

Hemma igen

Hemma efter en otrolig vecka i Turkiet! Ångrar inte en sekund att jag åkte dit. Vill tillbaka nu... Kom hem i Onsdags kväll, men då åkte jag direkt till Droskan där pappa, syrran , brorsan och hans kompisar var. Skålade med öl och firade över att brorsan är hemma från Norge efter 10 månader. Och efter det har jag faktiskt inte känt för att blogga! Jag har knappt packat upp resväskan... Men lite bilder kommer senare då jag orkar. Men de flesta av er kan ju se dem på facebook(där allt händer). Ska snart göra mig klar för att fara till stan, puss.

RSS 2.0