Äntligen på G

Idag är det dags för min första körlektion. Taggad och nervös !

Du är bäst nu, men du var bättre förr


Lov lov lov mera lov och lov det kommer det att bli

Ligger i sängen helt nyduschad och fräsch. Ska alldeles strax sova för att försöka bota min huvudvärk till imorgon. Med tanke på att jag tog fredag redan idag, eller det har i varje fall känts så, så kommer det kännas riktigt skönt med helg och lov. Jobbar dock båda helgdagarna, men bara att veta att det är helg är tusen gånger skönare.
Imorgon bitti har jag en slingkund, som jag ska ha hätta på och sedan kommer min mormor för att klippa sig lite.
Just nu känner jag att ingenting kommer sitta bättre än lov. Jag ska vila ut mig riktigt ordentligt!

Nu får jag bokstavligt talat damp.. Tänkte bjuda på en bild sen förra halloween med tanke på att det är det i helgen. Men då kom jag på att jag har flyttat alla bilder innan 2011 till en skiva. Som såklart är hos mamma. Ni får nöja er med denna!


Praktik

Är på praktiken just nu. Det är en rätt lugn förmiddag. Jag har städat lite grann osv. Där vid 12-tiden dyker min syster upp. Hon ska få slinga och klippa håret och även färga ögonfransarna för att hon har fyllt år.


MUMS

Sitter just nu med kurrande mage och längtar till tårtan och allt som det ska bjudas på ikväll. Min syster fyllde ju som sagt år förra veckan och vi ska få främmande till pappa ikväll. Ska bara ta någonting lätt nu så jag orkar fikat sedan.
Hoppas ni är avundsjuka!

Du finns förevigt kvar inom mig

Av någon konstig anledning bestämde jag mig för att besöka stallet. Med en klump i magen åkte jag dit. Gick och tittade in i boxen där du brukade stå. Den var tom, ingen häst stod där men det var ny mockat och det låg fräscht hö i ett av hörnen. På väggen intill hängde dina täcken precis som vanligt. Jag gick ut för att titta vad som hade förändrats och vilka hästar som stod kvar. Jag går förbi din vanliga hage och där står en vit flugskimmel. Det var du! Helt chockad stod jag bara och stirrade och kunde inte begripa vad jag såg. Efter en stund kunde jag röra mig igen. Jag gick fram till dig, strök dig på halsen och fick en liten knuff av din mule i ansiktet precis som du gör då du får kommandot "puss". Jag stod där i all evighet med ett leende på läpparna. Allt kändes som på riktigt...

...Sedan vaknar jag upp med tårar i ögonen och inser att det bara var en dröm. Rolig onsdagsmorgon!



New in

Med mig hem från stan fick jag mig en STOR mysig lila halsduk, en fodrad jacka för 150 kr istället för 299, ögonskuggspalett, foundation, mascara och lite nödvändiga penslar. En bra dag på stan helt enkelt!

Sticker iväg till stan för att göra av med lite pengar


På Tisdag ska det sprättas pengar

En del saker jag kan komma på nu som behövs inhandlas då lönen kommer:
- Foundation
- Ögonbrynspensel/applikator grej
- Mascara
- Halsduk
- En t-shirt och en klänning jag har hittat
- Skulle behöva ett par svarta jeans också. Men jag lyckas aldrig hitta några som passar. De enda jag hittat som sitter bra är de från Rut m.fler som typ alla har. Dock tycker jag inte att det känns så värt att slänga iväg 400 kronor på ett par jeans som går sönder och bli urtvättade på en gång.

You´re young. So shut up, and enjoy life

Min söndag har än så länge varit som en riktig söndag brukar vara, väldigt tråkig. Har hitills bara suttit här och sett lite tv med ostkrokar och dricka sen igår. Nu inväntar jag mamma som är och handlar sedan ska jag färga hennes hår. Sedan tror jag att jag ska tvinga min syster att ställa upp som modell. Tänkte träna lite olika frisyrer och hon har det perfekta håret. Den perfekta längden och inte alldeles för uppklippt. Det som skiljer sig den här söndagen från de vanliga är att jag skulle ha åkt till min vackra ponny. Men som nu befinner sig så långt ifrån mig...

Lön för mödan


Det känns tungt att kliva upp tidigt nästan varje helg för att jobba. Men då man får lönebeskedet sprider sig ett stort leende i ansiktet och man känner sig så stolt över att man tagit sig upp de dagarna.
Hela helgen har bestått av vänner och några bra filmer. Hade varit kul att fara ut eller någonting men nu i efterhand känns det riktigt skönt att bara ha tagit det lugnt. Skickar även iväg ett grattis i efterskott här på bloggen till både min syster som fyllde 15 i torsdags och till Fia som fyllde 18 år idag. Har ju såklart redan sagt grattis till dem men de förtjänar även ett grattis här i bloggen.
Jag kommer slockna när som helst så vi hörs kanske imorgon. Godnatt

You are so fucking great to make me confused


Bieber fever ooooooo

Jag är chockad över Justin Biebers nya jullåt Misteltoe men ännu mer chockad är jag över att jag säger att en Justin Bieber låt faktiskt är bra.

Tråk Sofie

Jag har kommit in i någon sån där konstig "känna-efter-och-tänka-alldeles-för-mycket" period. Det är väl det deprimerande höstvädret som gör det. Min räddare i nöden gick bort för precis 1 vecka och 1 dag sedan. Då man borrade in sin näsa i hans päls eller satt på hans rygg då han skrittade i långsam takt fick man alltid svar på sina frågor. Var ska jag få de svaren ifrån nu? Jag vill ha svar på mina frågor...
Är jag lycklig? Är jag ledsen? Kan jag önska mig något mer än jag redan har? Hur känner jag egentligen? Vad vill jag? Vad förtjänar jag? Är det värt att riskera? Är det värt att satsa?

En bild från en period då jag hade svar på alla frågor. Jag var lycklig... som tusan!


Stooooorm

plus - Jag har suttit hemma tre kvällar i rad nu utan att ha blivit uttråkad. Insett att det faktiskt är rätt skönt att bara ta de lugnt emellanåt. Men imorgon måste jag göra något åtminstone.
plus - Jag har en klippkund imorgon!
plus - Mina vänner är de bästa man kan ha!

minus - Tål inte de som klagar på hur ful sin kropp är i sin blogg. Sen lägger de upp bikinibilder osv stup i kvarten på både bloggen och facebook.
minus - Folk som smörar och försöker skriva snälla saker till någon men sedan snackar en masa skit bakom dens rygg.
minus - Finns väll inget plus med stormen som är där ute!?

Beställningen

Klicka för att få bilderna större. Den här t-shirten var en av de grejor jag fick från H&M. Den var lite för genomskinlig så jag kör på ett vitt linne under. Detta var även outfiten jag hade idag.
Detta var tröjan jag var lite osäker på. Men efter att jag prövat den blev jag kär. Hur skön som helst! Vad tycks!?

Köpte ju även ett pack med 10 st silverringar. Orkade inte fota dem eftersom de var så simpla.

Paketet från H&M

Innan jag fick paketet från H&M var jag lite osäker på en tröja. Men jag blev nöjd så allt får stanna. Om ni har tur dyker det upp bilder imorgon.

Ny vecka

Idag har jag varit och bokat min första körlektion. Woooooop!
Just nu roar jag mig med att sitta och radera en massa grejor på facebook, bland annat några av mina typ 200 bilder + en massa onödiga vänner som jag knappt vet vilka de är. Väntar också på att mammsen ska komma hem med paketet från H&M som vi beställde för typ 2 veckor sedan.
Jag idag framför tegelväggen på vårat hus
(Hoppas ni förstod ironin, annars är ni tråkiga)

I think I wanna marry you


Taggad tjej

Älskar huvudvärken... Nej nu ska jag fara och jobba!

Återbesök

Idag stack jag och Amanda till Södra Umeå Ryttarförening för att kolla läget. Både jag och Amanda har ridit på den ridskolan i flera år och nu går det rykten om att den ska läggas ner.. Ingen av oss har varit där på nästan tre år, så vi tog en tur förbi idag. Ridskolan ser i princip likadan ut, men det är så sjukt många nya hästar och bara några få hästar som vi red stod kvar. Kändes inte riktigt "hemma" men det var ändå kul att åka dit igen.
Nu sitter jag med en godis påse som jag har tänkt fläska i mig medan jag ska se några avsnitt av Dexter.

Du har inte lämnat oss, du har bara gått lite i för väg.

Alla år tillsammans! Jag kommer aldrig någonsin att glömma. Jag älskar och saknar dig över hela mitt hjärta min prins. Hoppas du har det bra på de evigt gröna ängarna. Prince 1983 - 2011.

För att tänka på annat

Bestämde mig till slut för att åka till stan med Sandra idag för att inte sitta hemma hela dagen. Fick mig att tänka på annat ett tag. Den tjejen gör mig verkligen glad. Så med mig hem fick jag mig ett par skor! Har sökt efter liknande skor hur länge som helst. Men det finns nästan aldrig i min storlek. Men idag lyckades jag äntligen hitta ett par.
Finare irl skulle jag vilja säga

Vila i frid, det vackraste jag någonsin mött.

1983 - 2011 ♥

My love

Helt tom... Ont gör det. Kan inte ens titta på hästskon som är sparad. Imorgon är det dags.

Stay with me don´t fall asleep too soon, The angels can wait for a moment

Riktigt skön dag idag på praktiken. Kommer dit, får mitt hår fixat med löshåret och alltihopa. Sen får jag mina ögonbryn färgade. På eftermiddagen färgade jag även Rebeccas ögonbryn och sedan tränade jag på ordentliga uppsättningar med fästen och hela köret. Har kramp i fingrarna nu efteråt. Ska alldeles strax ta mig nå käk och sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på.


Have you?

 

Did you ever fall for someone you know you shouldn´t?
Try hard to fight your feelings, but you just couldn´t?
You fall deeper with each passing day.
But try to hide it in every possible way.


Det sjukaste jag sett på länge

Amanda la upp den här på sin facebook och jag kunde inte låta bli att ta den.


This fucking thoughts

Sitter här utan löshåret och dricker cola. Håret känns så sjukt kort och tunt. Men vi tog ut det idag för att kunna sätta om det imorgon. De behövs flyttas upp emellanåt då man har tejp. Kommer dock kännas riktigt skönt att få tvätta ur håret utan det där. Vad som händer ikväll återstår att se, alla mina kompisar är för tråkiga och lata på vardagar.. ;) Igår beställde jag och syrran lite grejor från H&M, längtar till nästa vecka då det kommer hem till mig. Det fick bli en tröja, en t-shirt och ett pack med 10 ringar.

Gårkvällen var något av det värsta på länge. Mina tankar flög iväg och jag bröt ihop flera gånger under kvällen. Men det som gjorde absolut ondast var att se honom komma galopperandes och sparkade bakut i hagen helt ovetande om vad som kommer...Fyfan.

Ledsen att vartenda inlägg handlar om det här. Men det är det enda som kommer upp i mina tankar. Varje dag blir tyngre och tyngre.


Resten av ditt liv

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar för evigt alltid krascha


Här har ni!

Ni får väll en bild då!

Förklaring: Jag har ju funderat på en tatuering jätte länge som jag planerat att göra. Jag fick ju ett presentkort på 500 kronor från pappa, men då jag gick till tatueringsstudion visade det sig att den jag skulle göra skulle kosta runt 1500kr. Och jag kände att jag inte kan lägga mina pengar på en tatuering just nu eftersom körkort och allt måste prioriteras. Så jag la det där lite på hyllan, tills att det blev bestämt med vad som skulle hända Prince. Det kom nästan automatiskt att jag skulle skriva en text för att "hylla" honom. Dock betyder inte allt för just honom utan jag tänkte mer att jag kommer alltid älska Prince och sakna honom. Jag kommer alltid älska mina nära och min familj. Med vartenda hjärtslag helt enkelt. Dessutom gillade jag meningen, så så fick det bli! Lite svårt att förklara, men jag har tänkt ut den ordentligt själv och huvudsaken jag vet vad den står för. Ångrar mig inte en sekund. För er som undrar sitter tatueringen på min underarm. Mellan armvecket och handleden. Den sitter närmre handleden än armvecket som ni kanske kan se på bilden. Insåg också att With inte riktigt kom i skärpa då jag tog bilden. Men det kommer säkert en bättre bild senare då texten blivit tydligare och finare men Therese var så otålig. Min tatuering jag tänkte göra har jag sparat till jag har pengar och så vidare.

With every heartbeat

Tisdagen den 11 Oktober vid 7-tiden på morgonen kommer förändra mitt liv. En stor del av mitt liv kommer tas ifrån mig, föralltid. De flesta av er tänker säkert "det är bara en häst". Men då förstår ni inte hur mycket han betyder för mig. De här 5 åren tillsammans har varit som en berg och dalbana. Han har fått mig att gråta så många gånger, men fått mig att le ännu fler. Det tog mig väldigt länge, närmare 2 år att lära känna honom på riktigt. Nu känner jag honom utan och innan. En liten signal från honom får mig att förstå vad det är som är på gång. Jag har aldrig mött en häst med sån personlighet. Än så länge kan jag inte riktigt begripa vad som kommer hända. Det är nog inte förrän på Tisdag jag kommer förstå. På något vis känns det som att Prince känner på sig hur man mår. De gånger jag kommit dit och varit ledsen eller haft tankarna på annat har han varit hur snäll som helst och de gånger jag kommer dit och är på bra humör kan han jävlas hur mycket som helst. Jag kommer sakna allt som har med den här hästen att göra. Han är en så stor del av mitt liv. Varje gång jag klagat över att jag måste åka till stallet tar jag tillbaka nu. Jag ångrar ingenting. Jag önskar att vi fick ännu längre tid tillsammans men jag ska nog bara vara glad över att han har blivit 28 hela år och att jag har fått varit med honom de 5 sista. Men hur lätt är det att tänka positivt vid sådana här tillfällen!?
Men nu ska du få springa på de evigt gröna ängarna. Vackraste varelsen jag någonsin mött. Är lycklig över att jag har fått ha han i mitt liv. Nu tar tårarna över...

2007

2008

2009

2010

2011


Tattoo

Nu, 5 månader efter att jag fick presentkortet av pappa sitter äntligen tatueringen där. Bilder kommer någon gång!

Skrillex

Skrillex - Scary monsters and nice sprites

Skrillex - First of the year Kolla in videon också!!!

DAMMMN!

Kolla in min snygga syster som tog ut sin tandställning igår!
Typ lika raka tänder som mina.

Tisdag

Ids inte köra på en frågestund just nu. Ni är dessutom alldeles för dåliga på att ställa frågor!
Idag var det skolfoto med min onda finne som stod på schemat. Efter det gick jag, Ida och Sandra till Wayne´s Coffee. Första gången för mig och Ida! 80 kronor för en macka och en cola :o Men det var värt det, för den var sjukt god. Så nu har jag nyligen kommit hem och sitter och käkar lite godis. Finns det någonting bättre än då du kommer hem, är hur godis sugen som helst sen finns det en påse kvar sen förra gången du handlade men som du inte orkat äta upp!? Nej, det finns nästan inget bättre.

Även om jag avslutar frågestunden känner jag nästan att jag måste svara på Vickis och Simonas frågor eftersom de tagit sig tid till att komma på de störda frågorna. Vore ju elakt om jag inte svarade på dom då! ;)
-har du någonsin gjort något pinsamt inne på subway? så att dina kompisar skrattat ihjäl sig tex:) Haha jo nog har jag det! Eller det var mest bara roligt och uppenbarligen kan du inte glömma det Vicki. HÄR kan ni läsa mer om det!
-hur stora tuttar har du?:) /simona Haha bh-storlek då eller? ;)
- Hur ser du ut när du är full? Haha enligt dig Vicki ser jag ut som ett marsvin. Om jag själv får välja är jag rätt läcker ;) 
-Aldrig mer äta skräpmat eller aldrig mer gå in på facebook? Den var taskig.. Men med tanke på att facebook bara blir sämre och sämre väljer jag nog att aldrig mer gå in där isf.
-en tjock kines eller en jätte kort thailändare?(mycket kortare än dig) En tjock kines I think
-Vill du ha sex med mig?/simona Bara att komma ;) vet du var jag bor?
-Bli lesbisk eller aldrig mer ha sex? Kan ju inte välja att bli lesbisk men tror aldrig att det kommer hända. Så jag får väll vara utan sex då...

Svar på några frågor.

På slutet har jag fått lite frågor om det kostar eller vad det kostar att klippa/färga håret hos mig på praktiken.
Förut klippte jag gratis bara för att få träna. Men nu har jag och mina handledare kommit överrens om priser som jag kan säga till mina vänner/bekanta om de vill klippa/färga sig. Varför vi har bestämt ett pris är för att jag har lärt mig betydligt mycket mer + att jag får all hjälp jag behöver från duktiga frisörer. De hjälper mig alltid och går alltid igenom mina klippningar/färgningar för att se att allt ser bra ut. Jag hoppas inte att det här gör någonting, utan jag hoppas ändå att ni vill höra av er till mig då ni behöver klippa er eller någonting.
Men priserna är:
180kr för klippning
300-400kr för hel-färgning. Det du då betalar för är förbrukningen(själva färgen) osv inte för själva arbetet.
Hoppas ni fick svar på era frågor. Hör av er om det är någonting!

I´m on the right track, baby I was born this way

Känner att uppdateringen har varit lite dålig. Men imorgon börjar en ny vecka och då brukar det automatiskt bli bättre uppdatering. Imorgon är det även dags att färga mitt hår. Färgen har släppt jätte mycket, den är knappt brun längre. Resultat får ni se senare. På tisdag är det skolfoto också och det roligaste av allt är att jag bara får mer och mer finnar. *glädjehopp!* Jag brukar annars ha väldigt bra hy och slippa finnar. Men såklart inte nu.

RSS 2.0