WEDNESDAY NIGHT

Ja vad ska man säga? Att man fått jullov och att det bara är 2/3 dagar kvar till julafton, som precis varenda jävel redan skrivit på facebook!? Hur som helst, de senaste dagarna har bestått av vänner, en fin grabb, körkortsteori och en hel del killklippningar. Många grabbar som vill klippa sig nu innan jul. Men det är inte dåligt för mig. Tjänat in en och en annan krona och blev även en mascara rikare pga det. Det enda inplanerat detta lov är att fira julafton och nyårsafton, annars ser det rätt tomt ut med planer. Men det är skönt! Ska njuta av lovet så länge det varar. Nu ska jag lägga mig och se lite Gossip Girl. Ja det är min syster som har fått mig att börja se det nu då jag har sett klart alla avsnitt av Dexter som har kommit ut. Med det säger jag godnatt!


Bilden är tagen från google.

HAPPY.

So what if it hurts me?
So what if I break down?
So what if this world just throws me off the edge-my feet run outta ground?

I gotta find my place
I wanna hear my sound!
Don’t care about all the pain in front of me
'Cause I'm just trying to be happy, yeah
Just wanna be happy, yeah

Happy - Leona Lewis

SHOPPING ALL DAY.

Nu är julskjortan inköpt och chili-con-carnen uppäten. Sprungit runt på stan från 11-5 idag och sökt en nyårsklänning om jag nu gjort i snart två veckors tid. Rätt less så det slutar nog med att jag tar någonting jag har här hemma. Det jag fick med mig hem var en skjorta jag ska ha till jul, ett par fina örhängen och en ring. Matte provet jag hade imorse gick bättre än väntat faktiskt. Fast jag kanske ska vänta till jag får resultatet innan jag säger så. Vad kvällen har att erbjuda vet jag faktiskt inte...

Insåg just hur ful skjortan blev på bild... Hur som helst är den röd och marinblå och som ni ser har den lite fräcka detaljer på armbågarna. 300 kr från Vero Moda. Ni lär få en bättre bild sedan! Bilden på ringen råkade jag radera då jag flyttade över dem till datorn så jag orkar inte ta en ny.

TRÖTT OCH SLITEN.

Nu har jag landat hemma hos pappa efter en helg full med jobb. Ska dra fram matteboken nu för att träna lite inför provet jag har imorgon som jag ändå inte har någon chans att klara. Sedan ska jag hoppa ner i min nybäddade säng tidigt ikväll. Har bara en lektion(prov) imorgon men är ändå helt död efter denna helg, så riklig sömn är något som behövs.

Den här bilden beskriver rätt bra hur jag känner för att sätta mig och plugga Matte B nu.

JAG SKULLE GE DIG, ALLTING DU PEKAR PÅ.

Även om jag jobbar hela helgen känns det ändå bättre att kunna säga att det faktiskt är helg nu! Gud så jag längtat. Det kan bero på att jag fram emot nästa vecka för att få göra bort de tre slappa dagarna jag har kvar av skolan och sedan få lov efter det.

Dagen på praktiken har gått fruktansvärt fort, hade tre kunder men det kan också bero på att jag kom 1 timme för sent... Jag skulle ta bussen 08.35. 08.45 satt jag fortfarande och väntade på en buss. 08.55 satt jag fortfarande och väntade på en buss. Och så fortsatte det. Till 09.20.  Självklart var det inte den bussen jag skulle ha tagit. Nej den dök aldrig upp! Utan jag åkte nästa buss som gick efter 08.35. Tur att jag inte hade en kund förrän klockan 10. Så jag hann precis i tid! Men det där förstörde hela min morgon. Jag satt ute i 50 minuter och väntade på bussen...

Nu sitter jag bara och väntar på mat. Efter det ska jag vara med Vicki Fia och Sandra. Men det blir en tidig kväll för mig eftersom det väntas jobb imorgon bitti.


ALL I WANT FOR CHRISTMAS...

Jag längtar faktiskt jätte mycket till julen. Inte för att öppna paket (har knappt önskat mig några), utan bara för att få klä upp sig litegrann, träffa släkten, se Kalle Anka, ge bort klappar och mysa med nära och kära som jag inte har träffat på alldeles för länge. Varje gång det har varit kalas och sådant på slutet har jag varit tvungen att jobba. Så jag ska verkligen njuta av denna julafton som kommer firas hos kusinerna på mammas sida. Småkusinerna alltså. Frida som snart är 1 år måste ha växt så sjukt mycket sen jag såg henne sist. Dock kan gärna snön få komma tillbaka. Kan inte tänka mig en julafton utan snö...

Bilden är tagen förra julen under Kalle Anka då jag och lillasystern/putarn prövade mitt stativ och fjärrutlösare som jag fick i julklapp. Dagen till ära körde jag på en svart klänning, rött läppstift och röda assecoarer. Mitt hår var näst intill svart också.

LITE EGO INNAN JAG SKA IVÄG TILL PRAKTIKEN.


DISKRETA.


UPPDATERINGEN FUNKAR INTE.

Haha insåg nu att hur många gånger jag själv tryckte f5 blev det inte som det egentligen ser ut. Så ni får väl helt enkelt vänta till datorn och allt, vad det nu är ska uppdatera det som det ska se ut. Bilderna ska alltså inte ligga utanför själva menyn och texten i både rubriken och menyn är ändrad.

TRYCK F5.

Bilden är tagen för cirkus ett år sedan...

Min lediga dag har spenderats framför teoriboken och matteboken. Sedan klippte jag Jesper och blev efter det bjuden på middag. Sen dess har jag bara suttit och knåpat med bloggen. Den ser inte riktigt ut som jag vill ha den än men några små justeringar är det. Tex bilderna i menyn och olika texter osv. Tryck f5 om du inte ser någonting nytt.
Ska alldeles strax slänga mig i duschen för att ta en riktig långdusch och sedan krypa ner i sängen. Min praktikvecka ser riktigt bra ut. Har tre kunder nu fram till fredag och sedan i helgen då jag jobbar har jag även kund. Hör av er till mig om ni behöver klippas eller färga håret. :)

WeHeartIt


I had to make a choice that was not mine, I had to say goodbye for the last time

I want you to come back and carry me home,
through thunderstorm lightning and fears.
So I walk through the world and see your face again,
I wish that one day you'll be there.

HATAR DETTA FÄLT

Efter att ha krälat runt på golvet och kollat vilka julklappar som är mina har jag nu landat här framför datorn. Har tänkt ta tag i teorin och plugga lite.
Gjorde ett tappert försök att hitta en jul/nyårs-klänning på stan idag. Det är omöjligt. Grät nästan över att jag hade bröst. Ska pressa in dem i en 36a så klänningen sitter bra på resten av kroppen. Får helt enkelt springa omkring hela kvällen och ha svårt att andas och med push-up till hakan. K i d d i n g ! Jag har inte gett upp mitt sökande än, men är nära på.
Dessutom har jag tappat en bit av min tand, utan att ens märka då det hände!?
Nej nu ska jag ta tag i teorin ett tag.

Var på middag hos Vicki igår.

23.09 2011-12-12

Var hos emil ikväll. Vi bakade lussebullar med hans mamma och såg sedan på tv. Han sa att han skulle vaka i natt, men redan vid 10 låg han och sov som en stock. Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Skola, körlektion, ett försök att hitta en jul/nyårs-klänning och mattestöd står på schemat. Slutar skolan redan klockan 11 men kommer nog inte vara hemma förrän vid klockan 5 ändå... Nu väntar min säng på mig. Godnatt

Bild från google.


Idapidaslida

Imorgon åker min pingla Ida till Thailand. Hon är borta i hela 3 veckor. Hur ska jag klara skoldagarna utan min babe att bråka med och skratta med!? Tur det inte är länge kvar till jullovet. Hur som helst, då hon kommer hem taggar vi för krogen för då fyller hon 18. ♥
Äcklig bild, jotack.

Call me

Wrap me in a bolt of lightning
Send me on my way still smiling
Maybe that's the way I should go,
Straight into the mouth of the unknown
I left the spare key on the table
Never really thought I'd be able to say
I merely visit on the weekends
I lost my whole life and a dear friend

I've said it so many times
I would change my ways
No, nevermind
God knows I've tried

Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't want you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way

I finally put it all together,
But nothing really lasts forever
I had to make a choice that was not mine,
I had to say goodbye for the last time
I kept my whole life in suitcase,
Never really stayed in one place
Maybe that's the way it should be,
You know I live my life like a gypsy

I've said it so many times
I would change my ways
No, nevermind
God knows I've tried

Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't want you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way

I'll always keep you inside, you healed my
Heart and my life... And you know I try.

Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't want you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way
So, I'll be on my way
So, I'll be on my way

Back to reality

Nu sticker jag till skolan... Ha en bra dag!

Den elfte

Den elfte har inte riktigt varit ett tur nummer för mig på slutet...
11 maj 2010 blev jag tillsammans med en kille som jag älskade över hela mitt hjärta. Då det tog slut flera månader senare blev jag helt förstörd. Det tog mig ett bra tag innan jag blev som vanligt igen.
För 2 månader sedan, den 11 oktober togs min andra hälft ifrån mig. Min fina ponny!
Och nu idag, den 11 december togs även vår söta katt ifrån oss. Hon har mått dåligt under en längre tid så det var det bästa att göra. Men det var tungt att säga hejdå. Men nu slipper hon må dåligt längre.
R.I.P

Kul

Mår inte riktigt super idag heller så blir ingen krogen för mig ikväll. Jag ska roa mig med The Sims 3 djurliv medan vicki, fia och sandra är och skakar rumpor på Corona. Kul för dom..

Imorgon är det heeelg!

Efter två dagar hemma ska jag tillbaka till praktiken imorgon :) Har två kunder så det blir kul!
Gud vad rastlös man blir av att bara sitta hemma. Men jag laddade upp med grönsaker, dip och cola. Det var dagens höjdpunkt!

Cruella de vil

På lördag är det dags för ännu ett av mina djur att lämna denna värld... Vår fina kisse. Pappa skaffade henne då han och mamma skiljde sig så hon har alltid funnits i lägenheten hos pappa. Världens pratgladaste och knäppaste kisse! Känns jätte tråkigt, men hon mår verkligen inte bra nu.

Hemma idag

Jag blev hemma idag ändå. Mår fortfarande inte 100. Jag har aldrig varit sjuk så här ofta som jag har varit den här hösten. Har alltid varit den med bra immunförsvar som aldrig blivit sjuk.
För er som missat det ser det sjukt mysigt ut ute just nu då stora snöflingor faller till backen, skulle helst av allt vilja ta en promenad i det fina vädret men det är inte ett alternativ. Ska nog istället sätta mig och lana lite Sims 3 djurliv eller se några avsnitt av Dexter.
Bild från google.

usch

Har haft en fruktansvärd huvudvärk hela eftermiddagen men nu på kvällen har det blivit värre. Då jag och syrran satt på sängen och hon rörde sig det minsta lilla så det skumpade till lite kändes det som jag skulle kräkas. Borde egentligen sova nu men jag kan inte ... Det känns som jag har feber. Hoppas jag inte blir sängliggandes imorgon så jag missar praktiken. Men det är ingenting att göra åt!
Nu ska jag göra ett försök till att sova, godnatt.

En bild sen musikalen i 9an. Ni kanske gillar mig som Leonardo DiCaprio?;)

Shopping efter skolan

Efter en dag på stan med Sandra är alla julklappar inhandlade, förutom en till mormor och morfar. Jag tror aldrig att jag har varit ute i så här god tid förut. Känns dock lite tråkigt att allt snart är klart! Man vill ju köpa julklappar enda in till julen.
Fick även med mig några grejor till mig hem. En snygg kofta från H&M, jeansen från Rut m.fler som alltid går sönder men det finns inga som sitter bättre, en deodorant, en ögonskuggsprimer (ska se om de är så bra som de ser ut/verkar). Sen hittade jag ä n t l i g e n klänningen i rätt storlek som jag tänkt ha till jul och nyår. Nu ikväll då jag prövade den igen inser jag att det är små hål hela nacken. KUL! Bara att lämna tillbaka imorgon. Det är helt enkelt tänkt att jag inte ska ha den där klänningen.
Har redan börjat längta till helgen eftersom det är första helgen på jag vet inte hur länge som jag är ledig! Jag ska verkligen ta vara på den!
Var även förbi mamma ikväll för att hämta några grejor. Hittade mina skivor där jag flyttat över nästan alla mina bilder på, så nu ska jag sätta mig och titta igenom en massa gamla bilder. Det lär säkert dyka upp några här efteråt!

En hemsk bild på mig och min fina b-rud sen vi besökte Övik för en shoppingdag den 20 maj.

En skön helg utan baksmälla

Min helg har bestått av en slapparkväll, bio, fint sovsällskap, sömn till halv 3 på dagen och även lite innebandy-sm.
Jag och Sandra blev även som små barn då vi såg första snön falla i holmsund. Bara så där 4 december. Det var på tiden!

Imorgon är det dags för ännu en skolvecka. Efter skolan ska jag och Sandra in till stan för att titta om vi kan hitta några julklappar. Jag ska även kika efter en jul/nyårs-klänning som jag hoppas har kommit in i rätt storlek.

Två bilder sen förra vintern. Om jag ska vara ärlig ser det faktiskt rätt mysigt ut.

Jag var typ också sådär duktig då jag var 10


Leopard

Efter en lång dag på praktiken har jag äntligen landat här hemma och tagit mig lite käk. Hade en färgning och klippning idag som tog 4 timmar ;o Det var en jätte svår färgning men resultatet blev kanon bra! Imorgon har jag lite sovmorgon för att jag jobbade över idag och kommer även göra det imorgon. Innan jag skrev det här inlägget hade jag mycket jag skulle berätta, nu kom jag inte ihåg någonting av det...


Så sugen på den hårfärgen. Dock kommer jag typ förstöra löshåret. Så det kanske får vänta till efter jag tagit ur det.

RSS 2.0