Bye bye!!!


With flowers in my hair


Pink


Tack för en trevlig midsommar!


I gassande sol

Nu drar jag Vicki och Fia till stan för att inhandla det sista till resan :) Det känns overkligt att vi åker på Onsdag.

Charmigt

Hur kan jag tycka att dessa djur är fina?




I kyrkan dagen efter

Sådär dagen efter midsommar konfimerade min syster sig. Kul att sitta i kyrkan i 2 timmar dagen efter... Men efter det fick jag avnjuta två olika smörgåstårtor hos mormor. Åt som om jag aldrig sett man förut! Av mig och brorsan fick Sandra en silverring hon kan ha på fingret hela tiden. På bilderna får ni även se en skymt på hur min nya klänning från H&M ser ut på.
Hela familjen utom brorsan som bor i Norge. Mamma och pappa hittade dock något annat intressant att titta på.

hälsar en taggad Sofie

Vädret svek men vi kör ändå !!! G L A D  M I D S O M M A R !

I hagen

Vrid på huvudena! Haha varför vi skrattade var för att Cliff har en sån grymt svankig rygg så den tog inte ens i marken då han rullade sig och dessutom såg han ut som en rullande köttbulle. Kan inte förklara varför jag gör något tjutande ljud efter jag skrattat och låter som en barnrumpa. Cliff bjuder också på en mule upptryckt i kameran. ROLIGT VAAAA? Jag vet att ni tycker det.


Shoppade igår

Var på stan igår med Adam, Sandra och Fia. Växlade lite pengar och gick på stan. Med mig hem fick jag ett linne, en klänning och en mascara. Klänningen är benvit och mycket finare i verklighet. Linnet är lite "coolare" än andra linnen och snyggare på än på bilden. Så ni får se de på någon gång! Vet inte hur bra mascaran är. Köpte den bara för att det var rea och för att jag behövde en.

I detta regniga väder

Har nyss kommit hem från stan där vi köpte lite väggfärg, spackel osv. Vilka färger det blir får ni veta då det rummet är klart.
Imorgon är det ju midsommar och jag hoppas verkligen inte vädret sviker för vi har taggat till. Förra midsommar firades i Lycksele med Vickis familj + några fler. Hoppas vädret är lika bra som det var då :) Dock tveksamt.

En hel hög med mobilbilder

Mina "söta" vänner
Lugn och fin ponny innan hovslagaren kommer
Sen hör han deras bil och börjar skita (han gör det då han blir nervös). Senare stod han på två ben och slet sönder inredningen i stallet.
Katten i stallet var lite hungrig.
Rakade tobbe
AbbarNNN
Katten i stallet chillar lite
I väntan på bussen på skolavslutningsdagen
Ett stycke Sofie
En söt liten plutt
Fisketur!
Jesper fick sitta i mitten

Jag hittade mannen i mitt liv.

Att se dig stå i en hage och skrutta dag ut och dag in gör ont i hjärtat. Jag vill bara att du ska må bra. Jag vet att du tycker att galopperna där du sträcker ut och springer allt vad du kan är det bästa som finns. Gör ont att veta att jag aldrig kommer kunna sitta på din rygg och fara ut på likadana ridturer som förut. Men med 28 år på jorden och 5 år tillsammans kanske din tid sakta börjar gå mot sitt slut. Jag vill inte ta in det, jag vill inte förstå det och jag vill verkligen inte att det ska hända. Med tårar i ögonen och en klump i hjärtat skriver jag detta och inser hur fruktansvärt mycket jag älskar dig. Alla bråk, skrik, tårar, underbara ridturer, alla simturer tillsammans om somrarna, alla galna galoppturer där jag inte haft någon kontroll alls att stanna dig, alla gånger du har jagat runt mig i hagen, alla miljoner gånger jag har mockat din box och gett dig mat, de gångerna vi har gått omkull, den gången du stack hem utan mig på ryggen och du sprang 3 km efter vägen, alla gånger du har testat mig, alla gånger jag har suttit med dig i ett grimskaft betandes vid min sida, den gången då jag och Amanda hittade dig i hagen då du knappt andades och vi var säkra på att dö, varje gång efter det jag åkte till stallet för att ge dig medicinen för att du skulle ha lättare att andas, varje gång man har satt sig på din rygg och glömt alla bekymmer och allt annat, det är faktiskt sjukt vad en häst kan göra för en. Listan kan göras lång. Och jag kommer sakna allt det där, även de jävligaste stunderna. Aldrig någonsin kommer jag ångra den dagen i Maj 2006 då jag kom och testade rida dig för första gången. Men det är dags att inse att dina dagar till du får springa på de evigt gröna ängarna börjar räknas ner. Jag ångrar inte en sekund. Min älskade vita springare. Mitt hjärta. 
♥Prince♥

5 dagar in på sommarlovet

Känns som jag har tagit sommarlov från bloggen nu också. Men det finns inte så mycket intressant att skriva. Njuter av varenda lediga dag med vänner. Dock skulle vädret gärna få bli bättre så man kan njuta på riktigt! Imorgon ska vi dra till stan för att köpa det sista som behövs innan resan. :)
Försökte få Prince och se glad ut med öronen framåt
Ja och när han väl gör det tittar han bort. Har ingen riktig fotomodell som häst.


29/6

Det är helt sjukt! Om 9 dagar, vill säga nästa onsdag åker vi brudar iväg till Alanya. Kändes som det var nyss vi bokade resan. Men det var ändå för över 6 månader sedan. Mycket har hänt sen dess men vi ska ha så grymt roligt ändå!!!

Hur ska man veta?

Hur vet man att man har gått vidare, på riktigt? Hur vet man att det absolut inte finns några känslor kvar? Hur vet man att man aldrig skulle kunna falla tillbaka igen? Har jag någonsin gått vidare?




Water



FOTON

Här kommer ett riktigt ego-inlägg. Vet nämligen inte än vad jag får och inte får lägga upp på Vicki så. Men en bild på henne lägger jag upp ändå. Bara för att jag tyckte den var fin. Liten nakenchock på bloggen med en bar mage! Men det har väll inte skadat förut?! ;)
K L I C K A   P Å   B I L D E R N A för att se dem i ett större format.

4 bilder sen jag och Vicki fotade igår


Bilder sen skolavslutningen i torsdags


Min fredag

Vaknade rätt sent efter en härlig kväll med fina människor (bilder kommer), väntade sedan in Vicki för att fara och fota (massa bilder kommer), kom sedan hem till en fin middag på balkongen med mamma med cider, vin och hästprat. Därefter drog jag och några iväg till Täfteå festivalen. Såg Tove Styrke som jag för övrigt inte förstod hur hon hade klätt sig. Efter det har vi hunnit vara på teg, holmsund och i stan en vända. Kom just hem och ska ladda inför ännu en fotosession med Vicki imorgon om vädret tillåter!
Min vackra mamma idag på balkongen som jag fotade så hon skulle kunna byta upp sin profilbild på facebook.

Huvudlös

Då jag vaknade imorse drog jag upp till stan för att titta på alla studenter och träffade några vänner. Dyker upp en hel del outfit bilder sen idag. Kan dock inte förklara varför mina tuttar ser ut sådär på bilderna. Haha nej nu kom jag på, det är ju volangerna på klänningen som gör det. Hade inget huvud heller!

Ful

Jag ska ta tag i det och fixa min bloggdesign... Snart...

2 år kvar, tjalalalala!

Imorse for jag till skolan för att äta tårta och ha avslutning. Jag gick ut 1an ännu en gång. Lite ledsen är jag över att ha 2 år kvar i skolan. Men jag har hittat den linjen jag verkligen vill gå och det är ju faktiskt min framtid vi pratar om. 1 år extra hit eller dit för en framtid jag vill istället för 3 bortkastade år på något jag inte trivs med.
3 bilder sen jag gick ut friskvårds 1an. Jag saknar er mina vänner ♥




Kär på nytt

Ikväll stack jag, Vicki, Tobias och Fia till stan för att lyssna på all musik och så vidare. Jag blev kär i 10åringar!!!!!!! Det var ett pojkband som spelade en Metallica och några låtar de själv hade skrivit. Sångaren, vilken jävla röst ! Och de som spelade var inte heller dåliga. Jag dog...

Grattis Johanna

I måndags hade Vickis syster Johanna bal eftersom hon gick ut 9an idag (grattis!).
Så jag fick äran att göra hennes balfrisyr. Blev en enkel uppsättning som liknade den jag gjorde på Sanna för en vecka sedan. Det är bara sättet jag gjorde lockarna som skiljer, typ.

Bara början


Redan tagit sommarlov

Vad ska man göra en dag som denna? Klia myggbett och hoppas på att vädret blir bättre? Det enda jag vet är att jag ska göra en uppsättning på Vickis syster som ska på bal idag för att hon går ut 9an. Känns så konstigt att det är avslutning på onsdag. Det var nyss 1 meter hög snö och 20 grader kallt. Dock har jag typ redan tagit sommarlov känns det som.
Här dyker det upp lite bilder sen i torsdags då jag var ute och fiskade med Erik och Sten.



Love


Två sen idag

Idag efter skolan for jag och syrran ut och fotade. Här har ni två av dem. Lär dyka upp betydligt fler eftersom att vi bara tog runt 300 bilder.

Myspys

Blir såååå glad över vädret!!! Var ute nästan hela kvällen och fiskade med Sten och Erik. Åkte båt och metade. Hade en rackare på kroken men den stack... Härliga bilder kommer imorgon.

Snäppet brunare

Har bränt mig en hel del idag, men man blir ju brun efter så det är braaaaa.

SUMMER

Fy fan vad glad jag är över att solen verkar ha kommit tillbaka! Har varit ute sen klockan elva imorse till elva ikväll. Kunde sitta ute hela kvällen i bara tröja och byxor. U N D E R B A R T ! Ska ju tydligen vara sol enda till Söndag också. Älskar den första bilden, så härlig.

Tackar!

Idag hade min syster + hennes klass friluftsdag. Så hon och Sanna bestämde sig för att åka förbi Prince.
Igår sa jag "om ni inte har något att göra får ni gärna mocka hagen"
Sen då jag kom hem från skolan idag säger syrran "vet du hur många skottkärror det tog att mocka ur hagen? 10 stycken"
Haha så sötnosarna har alltså mockat ur hela hagen. Det var väll inte riktigt vad jag trodde men! De stackarna har gått med 10 kärror fram och tillbaka. Då jag mockar i hagen tar jag max 2 åt gången. Men jag tackar dom för det ! :) Då slipper någon annan göra det.

Leopard

(klicka upp bilderna)
Denna läckra byxdress köpte min syster i Norge i helgen då hon var där. Jag kommer snatta med mig den till Turkiet och bo i den. Haha och ja, sådär ser man ut då man inte solar så mycket ;) Som ni ser är mitt hår lite rödare än vanligt. Dock inte lika rött och glansigt som på bilden. Men då jag var på salongen igår la Vanya in en färgbomb(nr 500) i mitt hår för att få det lite rödare. Håller ungefär 10 tvättar och kostar 215 kr om jag inte har helt fel. Finns i brunt, ljust, rött, oranget och alla möjliga färger.

Håruppsättning

Tog med syrran och Sanna till salongen idag för att testa lite uppsättningar eftersom jag har prov på Torsdag. Blev rätt nöjd :) Om flätorna hade blivit bättre på Sandra hade jag varit ännu nöjdare. Klicka upp bilderna för att se dem bättre!

Outfit/Facelook

Jeansjacka - någonstans..
T-shirt - Fick av mamma och syster som var i Oslo i helgen och hälsa på bror. Den kommer från Zara iaf.
Jeans - Gina Tricot
Skor - H&M
Läderband - Cubus i Övik

Los Angeles

Drar en dagens nu då jag ändå är igång. Mitt face var dock alldeles för snyggt för att visas här.
T-shirt - Bikbok
Jeans - GinaTricot
Adidas skor - DNA
Läderarmband - Cubus i Övik

Life is beautiful

Började dagen med kalas hos kusinerna, sedan gick jag hem till en bakis Vicki, lekte lite med hennes hund, la pärlplattor med hennes syster och kompis medan Vicki gjorde sig i ordning, åkte med då Vicki skjutsade sin mamma på party, grillade middag med Vicki och Fia. Sedan åkte vi hem till mig dit Sandra, Tobias, Erik och Adam kom. Avslutade kvällen med spelet "upp till bevis".
Tricca ville leka lite mer med mig än vad jag ville... Måste ha sett ganska roligt ut då hon jagade bollen och jag flög omkring som en vante bakom.
Gravida Sofie aka Grillmästaren! Faktiskt bara i femte månaden än så länge
De blå pärlorna tog slut, så jag fick fortsätta med gröna

Alltid kul att låna ut sina saker

Nyvaken och glad går jag in i min systers rum för att söka rätt på lite kläder. På sängen hittar jag mina jeans, trasiga... Det är inte det minsta hålet heller. Så nu är jag inte riktigt lika glad längre ! Och hon ska få spö då hon kommer hem från Norge.

Hur mycket jag än skulle vilja

Från en av de fina dagarna. 12/9 2010.

Hoppelihopp

Idag har vi solat, kört bil och hoppat studsmatta! I ett av fallen ser jag lite sugen ut på Vickis bröst. ;)




01.28

En trevlig vän vid namn Finne har dykt upp på min haka...Annars är allt bra, jätte bra faktiskt.

Till min bästa med min andra bästa

Ikväll ska jag rida på riktigt, som jag inte har gjort sen i somras. Kommer bli sååå grymt kul! Och ni snuskhummrar, misstolka inte dom där två meningarna... Jag ska nämligen ta hand om en annans ponny ikväll och Vicki följer med och strosar runt på Prince medan. Dock är hon lite orolig att han ska sticka iväg i full kareta som han gjort med stackaren en gång. Och med överskottsenergin han har nu efter att ha vilat så kan det bli spännande. För säkerhetens skull tror jag att vi håller oss på ridplanen :)
Kolla vad duktig hon är min vän! Hon kan mycket mer än vad hon tror. Bilden är tagen förra sommaren då Prince höll för detta.

Nu är jag här igen som mörk

De som läst min blogg vet ju vilken beslutsångest jag har... Men den senaste veckan har jag känt att ljust inte är min färg. Så jag är återigen mörk. Var ljus i ca 7 veckor, haha. Men frågan är då jag ska lära mig på riktigt att inte ljus är min färg? Istället färgar jag det ljust varje vår/sommar och ångrar mig sedan. Så sommaren 2011 kommer bli min första mörka sommar på väääääldigt länge.  Mamma suckade bara då jag kom hem "efter någon vecka kommer du ångra dig igen"
Dock ser färgen lite dassig och skiftande ut just nu. Främst för att jag hade så pass många olika färger i håret och för att det är så fruktansvärt slitet och preparerat.

RSS 2.0