HAHA

Haha mogen kommentar! Och ännu mer moget att du kommenterar anonymt din fega jävel. Det kanske gör dig besviken, men jag tar inte åt mig ett ord av vad du skrev.
Hur kan du säga att jag är ful?:(

En riktig skoterdag

Jag är helt död efter en dag på skotern. Klamrat mig fast som en idiot! Vi tog en sväng förbi mormor och morfar för att fika också. Nu sitter jag och väntar på pizzan som mamma är och hämtar. Min kväll kommer spenderas hemma framför datorn och en inlämning.  Nu kom pizzan, mmmm!


(Y)

Nu har jag klätt på mig så jag är redo för en skotertur!

Något att se fram emot

Ligger i sängen och taggar matchen vi har imorgon! Första hemma matchen sedan jag började innebandy igen och jag längtar så mycket. Dock är den redan kl 11 men...
Senare ska jag sminka min syster som ska iväg på rock-tjejkväll och sedan göra mig klar för att åka till Vicki för en tjejkväll med mina finaste brudar.

S.L

Sofie... Ta och gör någonting av håret! Det är ju fläcligt och slitet.

Tisdag

Underbart att jag kom till skolan klockan 10 imorse och vi inte hade någon lärare... Min nästa lektion börjar klockan 2. Tur att jag har fina klasskompisar att umgås med :) Eftersom vi hade så långt hål gick vi iväg för att äta tacobuffé, riktigt smarrigt!

Just det, jag har glömt att berätta en sak som hände mig förra veckan. Jag sprang omkring på stan och var huuuuur kissnödig som helst. Så jag tänkte att någon är säkert på toan på McDonalds, så om jag är snabb dit hinner jag kanske gå in efteråt så jag slipper betala 5 kronor för att gå på toa. Står och väntar utanför toan, sedan öppnar en tant med resväska dörren. Jag står snällt och håller upp dörren så hon kan ta sig ut. Var gör kärringen(ursäkta) ? Jo hon tar tag i dörren och smäller igen den så jag inte får ta mig in... Och eftersom jag inte tänker betala en 5krona för toa så fick jag lov att kuta till Max innan jag kissade på mig. Något arg hon gjorde mig...

Våra störda lekar

Liknande sanning och konka. Du drar en lapp där det står olika uppdrag/frågor du ska svara/göra.

"Bli smiskad 5 gånger av den flaskan pekar på. Mellan varje smisk ska du skrika: ooh, I´m so nasty"

"Fyll munnen med toapapper och sjung med i en låt"

"Dra en lapdance i knät på den flaskan pekar på"

"Ställ dig upp, med handen på hjärtat och sjung nationalsången"

"Bete dig som en apa till du får nästa fråga"

Mums

Jag har upptäckt att jag inte kan sitta hemma en hel kväll utan att äta något gott. Fläskdoris! Idag har jag cheddar-Indiana popcorn, godis och cola. Inte helt fel faktiskt!

Tummen upp

Vilken härlig helg !!!
Igår for jag, sandra, colle, adam, tobias och tim till colles stuga. Bastu, spel och lekar! Dock har jag blåmärken över hela armarna och benen. Hur kan det ha kommit sig!?
Sen ikväll har vi varit ett gäng som varit ute och kört skoter och grillat. Tog en sväng förbi maxi också för att inhandla lite götta. Ligger nu i sängen och ska snart sova. Jag har tidig match imorgon bitti. Bilder dyker upp så småning om.

Fräckt

Fick 5 stycken sånna där armband som alla kändisar har av min syster. De liknar frukter eller djur då man inte har på sig dom. Coola va?;)


 
Sofie: Kolla min bläckfisk
Syster: Haha det där är ingen bläckfisk... Det är en ananas.

Men hörrni, erkänn att det lika gärna hade kunnat vara en bläckfisk? Upp och ned iallafall.

Verkligen beslutsångest

Blir bara mer och mer sugen på att börja göra håret ljust till sommaren... Men jag ska nog ändå testa vara mörk i sommar. Kanske får påbörja den ljusa proceduren efter sommaren istället? Nej alltså ju fler bilder jag ser sen i somras blir jag bara mer och mer sugen på att göra det ljust... Jag vet att jag passar bäst i brunt, men är ju alltid ljus till sommaren och sedan färgar jag det mörkt igen.

Kommer en stor ego-bildbomb nu. Och mamma, jag ber om ursäkt för ena bildvalet... (Bilderna går att klicka upp)
      

2011-02-17

Imorse då jag slog upp ögonen kände jag bara "NEJ". Huvudet värkte, ögonen ville slutas igen och kroppen ville inte sammarbeta. Det slutade med att jag fick ringa Freddi och meddela att jag inte kunde komma på praktiken idag. Har sovit någon timme nu på dagen också, vilket verkligen behövdes.

Sitter just nu och fryser ihjäl. Mina 3 tröjor och 2 sockar hjälper inte då hyresvärden är så snål att vi bara har 16 grader här inne... Det enda jag önskar nu är att det ska bli sommar, nu är jag less!

People allways leave.

Så mycket som kan förändras.
Skrivet 29 november.
"Vi har gått igenom så mycket och vi betyder så mycket för varandra. Jag skulle aldrig i hela mitt liv tillåta att vi gick åt två helt olika håll. Han betyder alldeles för mycket för mig och jag behöver honom i mitt liv."



Skrämmer livet av mig själv

Om ni går frisör, ta aldrig hem ett dockhuvud och lägg det på golvet... Igårkväll då jag skulle sova skulle jag sträcka mig till min mobil som låg på golvet, råkar peta till en sladd så dockhuvudet rör på sig och jag sket på mig. Helvete så rädd jag blev !

Tisdagkväll

Då pappa skickade iväg mig till Konsum passade jag på att bunkra upp med lite gotta. Blir en hemmakväll ikväll. Rör mig inte en meter till då termometern visar på minus 20. Varit ute alldeles för mycket redan...

hatar rubriker

Verkligen varit helt kass på bloggfronten ett tag. Jag ska bli bättre...snart!

Mannen i mitt liv

Jag älskar dig min skrutt.
Bilden är tagen 2 minuter innan han fick ett psykbryt, sparkade i luften, stod på två ben och var allmänt galen.

Beslutsångest...

Nu har jag redig beslutsångest. Angående mitt hår, som vanligt. Bäst ni slänger iväg en kommentar i det här inlägget... (bilderna går att klicka upp, om ni inte förstod det)

1. Försöka hålla kvar den här färgen fram till sommaren och under sommaren? Kan bli jobbigt att underhålla det under sommaren. Trivs bra i färgen men gillar att vara ljus på sommaren, vilket jag har varit alla de senaste somrarna som jag kan minnas. Blir ju oftast ljusare till sommaren och mörk på vintern. Fan vad mycket sommar det blev där.
  

2. Eller ska jag vid nästa "egen hårvård" göra någon sorts avfärgning och börja gå mot det ljusare och slinga till sommaren? Gillar att vara ljushårig/slingad på somrarna, men då är det utväxten som är problemet.. Har insett att jag passar bättre i mörkt hår. Men det är roligare att vara ljus på sommaren ;)
Hade dock inga bra bilder på det...


Update: Alla jag har frågat verkar tycka mörkt. Visst passar jag bäst i mörkt hår, men det blir svårt att underhålla. Men det här kanske får bli min första sommar som mörkhårig ? ;)

Puss

Kolla vad jag möts av då jag kommer hem och startar datorn. Sötaste syster!

Dagens Sofie

Jag har inte klippt av mig håret. Jag har bara satt upp det.

New in

Haha skrattar lite åt mig själv... Som ni ser gjorde jag några gymnastiska övningar för att visa mina nya skor innan jag kom på att det var betydligt mycket lättare att fota dem direkt på marken. Mina svarta sneakers har gått sönder så nu då det var rea på dessa passade jag på. Som alltid, snyggare i verklighet.


Strawberry

Jag har två nya saker som jag har glömt visa för er. Detta är en av dem. Strawberry parfym från The Body Shop. Luktar jätte gott!  Även den här parfymen kommer mest komma till användning under sommaren. Men jag passade på att köpa den nu för det var special pris för medlemmar. 149 kronor istället för 199kr. Men flaskan är väldigt stor så jag tycker att den är värd 199 kronor. Det var min syster som köpte den först och efter att jag provat den blev jag kär.

Mitt andra inköp som jag gjorde förra veckan får ni se till veckan då jag kommer till mamma eftersom jag har det där.


Idag körde jag på lockigt hår



It´s friday baby!

Det går lite trögt med uppdateringen just nu. Känner att inspirationen står på 0 och jag har bättre saker för mig än att sitta vid datorn. Men passar nu på att slänga in ett inlägg innan jag ska fara iväg på praktiken. Ikväll ska jag, Sandra, Colle och Tobias fara upp till stan för att leka lite på Fortet. Roligt att hitta på någonting istället för att bara sitta och tråka en fredagskväll.
Kanske hinner slänga in ett inlägg då jag kommit hem från praktiken, om jag nu inte slutar så sent. Annars får ni ha en jätte bra Fredag!

2010.09.25

I love you

Eftersom jag nu har börjat med praktik varje torsdag och fredag har jag och min mamma möjlighet att äta lunch tillsammans eftersom vi ändå är väldigt nära varandra. Så förra torsdagen gick jag, mamma och mormor ut och åt lunchbuffé vilket var helt underbart!
Imorgon ska jag äta egen lunch men sen då både jag och mamma har slutat ska vi gå en sväng på stan och titta efter några bebis-kläder till minsta kusinen som bara är 5 dagar gammal och efter det ska vi äta middag tillsammans på stan. Puss på dig världens finaste mamma.

Nytt

Eftersom jag har gått omkring och haft en header med fel bloggadress ett bra tag tog jag mig till slut i kragen och fixade en ny. En simpel grej som jag knåpade ihop på någon minut. Men den får duga ett tag framöver!

2011-02-02

Just nu börjar jag känna att den där 30-dagars listan med bilder var rätt bra. Då hade man något att skriva varje dag. För just nu känns det väldigt tomt på den fronten. 

Har även lyckats fått en spricka eller någonting i knogen... Antingen är det sen jag föll i trappan igår (jag har aldrig hört Ida skratta så mycket), eller är det sen karaten vi hade på idrotten eller sen igårkväll då jag blev slagen där. Ont som f*n gör det iallafall! Frågan är hur jag ska kunna träna ikväll. Hur ska jag kunna greppa klubban utan att det gör ont?! Ja det återstår att se.

Förstår inte vad det är med mitt högra öga?! Det blir alltid mindre än det andra.

Del 2 sen i Lördags







RSS 2.0