Don´t lie


Del 1 sen i Lördags

Detta var det vi roade/unnade oss med.




Kanon kväll

Gårkvällen var supertrevlig hemma hos Johanna. Det började med tacos till middag. Sedan lastade vi på med godis, chips, nachochips och så vidare. En och en annan öl/cider slank ned också. + att vi sjung som galningar till Singstar.
Black Ingvars, Björn Rosenström, Spice Girls, Aqua och E-type var några av artisterna som höll oss högljudda under kvällen. Bilder dyker nog upp senare idag/ikväll!


- Jag hatar att jag älskar dig
och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig -


En liten sötnos kom till världen inatt

Den 29:e Januari kl 02.40 kom min åttonde kusin till världen. En liten tjej på 51cm och 3815gram.
Grattis morbror Magnus och Sofia!


Dofter

Jag vet inte varför jag kom på ideén att visa upp de flesta av mina parfymer men... Jag har inget vettigare att blogga om just nu så. Lovade inlägget i Söndags men mycket har kommit emellan så en vecka sent gör väll ingenting?;)

1. DKNY -
en doft av äpple, gurka och grapefrukt. Fick i julklapp förra året och den är fortfarande inte slut. Flaskan är liten men den håller väldigt länge ändå. Tycker att parfymen luktar lite starkt från flaskan och direkt man sprutat på sig, men efter ett tag luktar den gott.
2. Miss Punk - Från oriflame för lite mer än ett år sedan. Doftar jätte god vanilj. Min favorit! Dock börjar den ta slut så nu står den mest bara i hyllan och ser fin ut. Jag vill inte göra slut på den eftersom den inte finns kvar att köpa längre...
3. Love generation pink - Nyaste inköpet. Lindex för 99kr. Doftar väldigt gott för ett så pass bra pris! Mer en sommardoft. "Blommig fruktig doft för kvinnor". Doften är ananas, Litchi, sandelträ, Piña Colada, kokos, mandarin, mysk, hibiskus, persika, jasmin och papaya. Update: Ser ni hela inlägget, eller slutar det här? 

Fult


Vad är det alla ser i dessa skor? Är dom snygga? Nej...

30de dagens bild - Någon du aldrig kommer släppa taget om!

Haha och hur många bilder har jag inte lagt upp på de här personerna? Med detta avslutar jag min 30-period grej.



...

En person jag trodde jag kände. En person jag kännt i flera år och delat så mycket med. Du är borta. Jag känner dig inte längre. Och du har förstört mitt liv. Hoppas du är nöjd, din lögnare.


29de dagens bild - Den nyaste bilden på dig själv

Tagen för två dagar sedan...

Mum and dad(L)

Jag vill bara säga hur mycket jag älskar er. Jag vet inte om ni kommer att läsa detta. Jag uppskattar allt ni gör för mig och allt ni har gjort. Alla år ni har skjutsat mig till ridskolan på fredagskvällarna och alla andra dagar. Alla dagar ni skjutsat mig till match. Alla fyra år ni har skjutsat mig till Prince. Och nu den sista tiden då ni har hjälpt mig med allt i stallet. Mamma som har mockat medan jag har gjort mat. Pappa som jag lärt foderstaten som nu gör Prince mat medan jag mockar och han som även bär alla vattenhinkar. Pappa som är så fruktansvärt hästrädd har börjat våga sig in genom hagen där tre hästar står för att vara gullig och öppna grinden då jag kommer med Prince. Och hur mycket ni har stöttat och pratat med mig nu under den senaste veckan då det har varit jobbigt.
Allt ni gör och jag har nog aldrig ens klämt ur mig ett tack.. Jag gör det här, tack så mycket för allt ni gör för mig. Jag älskar er! ♥


Svaren!

Hur många underkläder har du, EXAKT? Bara för att jag hade lovat dig så har jag faktiskt räknat. 6 bh:ar och 20 trosor. Sen har jag ju ungefär lika många hos pappa också.
Favoritplagg? Jag vet inte... Tights är himla skönt. Men då jag inte orkar brukar det oftast bli jeans och en tröja.
Hur mår du nu för tiden? Jag vet varken in eller ut. Jag vet inte vad jag vill eller vad jag känner. Kaos helt enkelt. Försöker få allt att funka ändå.
Vem är det du ska utomlands med? Jag Vicki och Fia ska bo på ett hotell och vi har lyckats boka in precis samma vecka som Johanna och Sandra. Så vi kommer vara alla vi:)
Är skolan du går på bra? Både och. Det är himla skönt att gå på den skolan eftersom det är väldigt slappt. Men ibland är dom verkligen kassa på informera. Det har hänt mer än en gång att vi kommer till skolan och är helt utan lärare och så. Själva skolbyggnaden är ju jätte fin. Men lite tråkigt att det går så få elever.
Vad är du mest/minst nöjd med på dig själv? Utseende eller personligt? Eftersom du skrev på dig själv antar jag att det är utseendet. Jag önskar att jag hade varit över 160 iallafall... Så det är jag väll minst nöjd med. Mest nöjd med är nog mina ögon. Gillar färgen.
Vad vill du bli då du blir stor? Frisör. Helst ha egen salong.
Vilken är din favoritfärg? På kläder är det nog svart och vitt, tråkigt nog... Annars är det kanske rött eller blått.
Vad är ditt favorit tv-program? Eftersom jag ser på tv väldigt sällan har jag knappt något favorit tv-program. Men jag har sett Oc-boxarna, en del av One Three Hill och Prison Break. Och jag gillar alla:)
Vem är din bästa vän? Bästa och bästa vän. Jag har flera jag kan prata med och så. Vicki, Fia, Amanda, Malin, Johanna, Sandra, Tobias. En till brukar vara, men jag vet inte riktigt var vi har varandra just nu.
Vem litar du mest på av dina vänner? Det beror faktiskt på vad det handlar om.  Men de jag skrev här ovan litar jag på. Ingen mer eller mindre tror jag.
Vem är närmast dig i klassen? Jag tycker faktiskt att vi har bra sammanhållning i klassen. Men den jag pratar/är med mest är ju Ida, din lilla fisgris.
Vad är det äckligaste du gjort? Det måste vara då jag fick lov att slicka på ett äckligt suddgummi, eller då jag la mig i hundbajs då jag hade ett damputbrott (jag kan ju lova att det inte gjorde saken bättre) eller då man har kissat ner sig.
Hur djup är du? Brb jag ska gå och mäta. Jag återkommer...
Varför tog det slut mellan dig och Emil? Helt plötsligt visste han inte om han var kär eller inte. Och det lutade mer åt att han inte var det.
Vad är det pinsammaste du har gjort? Den var svår.. Jag gör pinsamma saker ofta! Vicki Fia Sandra och Johanna måste ha varit med då jag gjorde det pinsammaste. Men vad det är avslöjas inte här! Tyvärr kan jag inte komma på något just nu...
Vad vill du allra mest ha då du blir "vuxen"? (ex, fint hus, barn, bil) Jag är ingen sån som vill ha en "dröm framtid" och bo i Hollywood och vara känd. Jag vill träffa mannen i mitt liv, få 2 barn typ och bo i en fin villa med en hund eller så. Pengarna vill jag inte ha något problem med, så jag kan resa mycket.
Vad har ni för ämnen på erat program? Jag vet inte alla, men vi har iallafall Frisör A, B osv. Svenska, matte, engelska, arbetsmiljö och säkerhet, idrott sen tror jag vi kommer läsa Historia. Men sen har vi ju också sånna där kurser som man får välja själv, tex Svenska B, matte B, psykologi, marknadsföring osv.
Är din favorithundras fortfarande schäfer? Haha jag vet faktiskt inte Amanda ;) Jag tycker att många är väldigt fina, men jag tycker mest bara synd om de schäfrar som är präglade för att luta sådär hemskt. Då vi hade en liten dvärgschnauzer föll jag för den rasen. Men jag vill egentligen ha en liten större hund. Så jag skulle kunna tänka mig en riesenshnauzer. Eftersom jag börjar känna av allergi mot vissa hundar är den rasen bra eftersom den inte lössar hår. Blev ett väldigt långt svar på den frågan..
Vem känner du bäst av dina vänner? Tror nog att det är Emil. Han känner jag utan och innan.
Vart är du, 10 år från nu? Jag hoppas att det är som jag skrev på frågan "vad vill du allra mest ha då du blir vuxen?". Jag tror att jag bor kvar i Sverige. Men vart i Sverige vet jag inte riktigt.
Är du en storstadsbo, eller är du mer för att bo som du bor just nu? Det är jag inte riktigt säker på eftersom jag inte prövat båda. Men ibland känns det som att det inte finns något tråkigare och lamare ställe än Holmsund. Men ibland då jag tänker på att flytta blir jag typ ledsen. Jag har ju allt här...
Vem är din bästa vän, alltså kille? Tobias. Den andra som också brukar vara min bästa vän vet jag inte var jag har längre.
Skönaste dagen på veckan, och varför? Jag älskar helgerna såklart. Antingen fredag eller lördag. Dock har man ju skola på fredagar men det är ändå så skönt efteråt och veta att man har helg. Lördagen är ju den enda dagen man känner sig riktigt ledig. Men då gruvar man sig inför att det är söndag och skola sedan.  Så jag vet inte riktigt.
Hur många har du haft sex med? tres
Vad är det konstigaste du brukar göra? Haha jag vet inte... Då det bara är jag, min syster och mamma är hemma stänger jag aldrig dörren då jag kissar. Om vi sitter och tittar på en innebandy match tex händer det väldigt ofta att mina kompisar börjar skratta åt mina ansiktsuttryck och så. Jag sitter för mig själv och gör miner.
Vad gör du om fem år? Jag jobbar som frisör, har kanske en fin pojke och ett litet barn. Jag bor inte hemma iallafall;)
Om du hade chansen att göra vad som helst, vad hade det varit? Gett mina nära/kära det dom önskat sig. Göra människor lyckliga. Resa mycket och upptäcka!
Vad är det bästa du har gjort i ditt liv hitills, och sämsta? Det bästa måste ha varit att lära känna alla de fina människorna i mitt liv och bytt linje till något jag verkligen vill gå. Jag kan tyvärr inte komma på någonting som är det sämsta. Jag har säkert gjort några hemska misstag men det är inget specifikt jag kan komma på.
Hur beskriver du dig själv med tre ord? bara tre ord... det var ju jätte svårt! Kort, glad(för det mesta), pratglad.
Någon ny på g? Det tog slut mellan mig och Emil för precis en vecka sedan så nej, det vore bara själviskt och stört om jag hade någon ny redan.
Om du hade oändligt med pengar, vad skulle du göra just nu då? Jag skulle verkligen inte sitta här. Jag skulle vara i ett annat land!
Vad får dig att må riktigt dåligt? Svek och lögner
Vad är det mest irriterande en person kan göra? Det måste ju vara på stan då man har bråttom och de går i slowmotion framför en. Eller då någon smaskar jätte mycket...
Hur ska man vara för att få dig på fall? Sugen eller vicki?;) Nej jag vet inte... Snäll, pålitlig, gullig, charmig. + att han ska göra allt för att få mig :]
Ett hemskt minne? Då mina föräldrar berättade att de skulle skiljas, helt klart.
Vilket ställe är det konstigaste stället du har haft sex på? Det är nog kanske inte alla läsare intresserade av att veta , och främst inte min mamma som kanske läser det här ;)
Är jag ute och cyklar, eller har du varit tillsammans med någon som heter Erik för inte allt så länge sedan. Innan emil? vad hände med honom?
Jag var tillsammans med Erik för ett år sedan ungefär. Det var bråk, rykten och så vidare som gjorde att det tog slut. Vi hade olika uppfattningar om saker och till slut slutade vi typ bara prata med varandra. Det fanns ingenting att bygga upp förhållandet på igen efter det.
Om du fick ändra på vad du ville med dig själv, vad skulle det vara? (behöver inte vara utseende relaterat) Som jag sa tidigare skulle jag vilja vara lite längre. Sen skulle mina Love handels gärna få försvinna ;) vad jag skulle vilja ändra på är kanske att hålla mer saker privata. Jag har väldigt lätt (nästan för lätt) för att öppna mig för människor. Ibland är det ett problem, då det finns människor som gärna pratar med andra om det.
Vad lyssnar du på för musik? Favorit band/artist? Det går i omgångar. Så jag har ingen speciell favorit. Nu lyssnar jag mest på den här listan: shashasha
Om du fick välja, en tjej med världens snyggaste kropp och allt, perfekta bröst osv, men hon hade stor snopp. Eller en kille som är så perfekt att det inte ens går att beskriva, men hade en snopp på 2 cm, vad hade du valt? Det här måste ju vara den mest störda frågan hitills ;) Först tyckte jag den var jätte svår. Men sen kom jag på att jag dras bara åt män (a) Dock är det lite tråkigt att han har en kuk på 2 cm. Men vi får väll lösa det på annat vis (a)
Om en kille skulle fria till dig, eller om du skulle fria till han, hur skulle du vilja att det gick till?
Jag skulle vilja att det kom som en överraskning. Romantiskt ska det vara. Kanske om vi är ute på en resa tillsammans eller så.
Vad har du för skostorlek? 36. Kan säkert ha 35 också.
Bästa respektive sämsta egenskapen någon kan ha? Pålitlig måste vara en av de bästa. Sämsta måste vara då man inte kan hålla något för sig själv utan skvallrar på allt.
Aldrig mer få dricka cocacola eller aldrig mer få äta ostkrokar? Den där var taskig Fia..... Men aldrig mer äta ostkrokar tror jag....
Någon speciell dag du aldrig kommer glömma? Det finns många dagar jag inte kommer glömma. 11 maj är tyvärr en av dom.
Dålig vana? att jag biter på naglarna, helt klart.

28de dagens bild - En tokig bild

Den här förbannat charmiga bilden är tagen 2008. Dubbelhakor och allt.

Fråga vad du vill veta!


Update: ni var så jäkla duktiga på ställa frågor. Så jag kanske avslutar det här redan ikväll. Men till vidare är det bara att ni fortsätter!

Dagens facelook

Frasiga läppar och ett mindre öga än det andra!?

27de dagens bild - En bild som du alltid skrattar åt

Tyvärr kan jag inte låta bli att skratta åt den här bilden. Mitt försök till att dräpa Vicki. Det är händelsen till bilden jag skrattar åt och inte själva bilden. Tror jag kanske har berättat om det här förut? Men skadar inte om de nya läsarna får veta orsaken till hennes nu, ärrade händer.

Jag tror det var förra sommaren som jag och Vicki fick för oss att fara ut med en sparkcykel som vi hittat. Först lekte vi genom att åka båda två på den och sånt. Sen plötsligt fick vi skit bråttom så vi skulle ta oss så fort som möjligt hem till Vicki för att lämna den. Så jag sätter fart och sparkar allt vad jag kan medan Vicki springer allt vad hon kan bredvid mig. Plötsligt sparkar jag på något konstigt vis så jag tappar foten från sparkcykeln. I nästa sekund ser jag Vicki flyga helt raklång i luften förbi mig och landar på asfalten. Jag hade alltså lyckats lagt krokben på henne med sparkcykeln. Hela hennes händer blev upprivna av asfalten och allt grus. Och inte nog med det... Då vi kom hem till henne igen fick hennes mamma sitta och rengöra alla sår och peta bort grus. Vicki började bli svimfärdig och tyvärr kunde jag inte låta bli att säga "oj jävlar, kolla vad mycket blod. Det är ju typ ett hål i handen". Vicki blev inte speciellt nöjd över det och svarade "tack, det där gjorde saken ännu bättre..."
Bilden är tagen på en svimfärdig Vicki som har fått sina sår rengjorda och omplåstrade.

Dagens: Svart tunika och galna tights!



Rätt ska vara rätt

Det är många som klagar på hur jag pratar. Det är inte lätt alltså. Dock tycker jag att jag uttalar orden rätt... De i fet stil är hur jag säger det. Hur säger ni? Visst håller ni med mig? (Y)

Tacos
eller taccos?
Bagett eller Baguette?
Yogart eller yogurt?
Sen finns det verkligen inget ord som heter gåshud då håret reser sig på armarna då man fryser. Det heter ståfräs...

26te dagens bild - Någon/några du alltid har roligt med

Den här var svår. Har ju roligt med alla mina vänner då man hittar på något. Det är väll inte någon som jag alltid har roligt med, haha. Så här kommer en drös med sommarbilder på härliga vänner jag ofta har roligt med. Bjuder även på en väldigt ocharmig bild på mig och Tobias sen i somras. Dessa bilder kanske får er att längta ännu mer till den varma sommaren som är en bit bort...






En sån där söndag

Kändes rätt plågsamt att kliva upp 20 över 9 imorse då klockan ringde. Trött som jag var var jag ändå tvungen att kliva upp för att fara iväg på match. Den slutade 1-1 vilket var en klar förbättring jämfört med förra gången då vi hade förlorat med 5-3. Resten av dagen spenderades på hallen där det var matcher. Är nyligen hemkommen därifrån och ska ta det lugnt ett tag innan det är dax att bege sig till stallet.

Katjing!

Under morgonen har jag suttit och kluddat på lite tattuerings ideér och har äntligen lyckats göra en som jag verkligen är nöjd med. Hur taggad som helst på att göra den! Blir till att försöka övertala mamma.
Den har faktiskt en liten betydelse och eftersom jag har ritat den själv kommer den alltid vara lite speciell. Ingen i hela världen som har en likadan :] Funderar på att lägga ut en bild på den här men samtidigt är jag tveksam eftersom den gör sig så mycket bättre i verklighet. Och om det nu blir av att jag gör den vill jag ju att det ska vara en liten överraskning på hur den ser ut.

Galen granne går lös!

Imorse ringde mamma mig och min syster och berättade att ena grannen hade blivit tokig. Han hade slängt ut sina möbler i trapphuset och ut på gården. Skrikit och varit otrevlig. Till slut var de tvungna att ringa polisen. När polisen väl kom sa de att de inte kunde ta in honom eftersom han inte var alkoholpåverkad. Och någon timme senare var han precis som vanligt. Han kanske är schizofred (ja jag var tvungen att googla det ordet) ?!
Hur som helst får vi inte åka dit förrän det har ordnat sig och allt är som vanligt.

För en gång skull händer det något lite mer spännande, i annars så tråkiga Holmsund...


Försenad födelsedagsöverraskning

Nu sitter jag mest bara och väntar in kvällen. Då ska jag nämligen bjudas på middag och bio. Det är en rätt försenad födelsedagspresent av Vicki och Fia. Var ju bara lite mer än 9 månader sedan jag fyllde år. Men väntar man på något gott väntar man aldrig för länge ;)
Här har ni en bild på snyggingarna jag tog i somras.

25te dagens bild - En person som alltid gör dig glad

Haha, undra hur många gånger ni har sett den här bilden nu...

Kanske sticka nålen i huden

Vet ni vad jag har tänkt att göra imorgon då jag vaknar om jag orkar? Börja kludda på ett papper med ideér på nå tattueringar och hoppas jag kan komma fram till något jag vill ha. Har varit jätte sugen länge nu och pappa går ju med på det. Blir till att övertala mamma om jag nu hittar något fint att göra. Men jag har redan lite ideér i huvudet.

24de dagens bild - En bild som gör dig glad

Bild sen förra vintern. Med urtvättade byxor och något frusen i ansiktet får jag en puss av den älskade ponnyn.

Bytt stjärntecken

Nu ser det ut så här istället:
20 januari -16 februari = Stenbocken
16 februari - 11 maj = Vattumannen
11 mars - 18 april = Fiskarna
18 april - 13 maj = Väduren
 13 maj - 21 juni = Oxen
   21 juni - 20 juli = Tvillingarna
 20 juli - 10 augusti = Kräftan
10 augusti - 16 september = Lejonet
 16 september - 30 oktober = Jungfrun
  30 oktober - 23 november = Vågen
 23 november - 29 november  = Skorpionen
29 november - 17 december = Ormbäraren
17 december -20 januari = Skytten

Läs mer här!


Love Genaration Pink

En parfym rikare och 99 kronor fattigare. Vilket super pris för en parfym som luktar så gott. Kan tycka att den luktade lite surt direkt från flaskan, men då man sprayat luktade den betydligt mycket bättre. Tror att den här doften passar alldeles utmärkt till sommaren!
På Söndag är ett inlägg med mina parfymer med mera planerat.

Något fel?

Hur ser min blogg ut för er? På min dator ser den verkligen inte ut som den brukar.

Sen har jag även upptäckt att jag har skrivit fel bloggadress i headern... Det ska ändras då jag får tid till det.

It´s hard

Det är jobbigt då man själv vet vad man vill men den andra tvekar. Känns dock skönt att jag har fått veta nu istället för att jag ska gå och vara orolig. Tiden läker alla sår, eller hur? Jag behöver bara lite tid Försöker att inte tänka på det så mycket men det är svårt då väldigt många frågar. Menar inte att ni inte ska göra det. Känns bra att så många bryr sig. Det betyder verkligen mycket. ♥  Bevisar också vilka som är riktiga vänner...
Och min mamma, pappa, syster och bror. Tack för erat stöd! Jag älskar er.


Jag ska försöka att inte låta detta gå ut över bloggen så mycket. Jag ska umgås med mina fina vänner och göra roliga saker för att tänka på annat. Så min uppdatering kommer nog bli som vanligt snart.

Mer än såhär behöver jag inte förklara....Jag vet precis vad jag vill. Tråkigt att det inte är besvarat.

Fotoblögg

Eftersom jag är ledig idag har jag passat på att vara ute och fotat så enda till på Söndag har jag gjort tidsinställda inlägg på fotobloggen på de bilder jag fotat. Fotona dyker upp kl 12 varje dag. Kika in! Och släng gärna iväg en liten kommentar om ni ids. ;)

För att komma till bloggen, klicka HÄR!

Depp

Jag kände att jag var tvungen att skriva av mig ändå...


Som alla säger så är ju livet precis som en berg och dal-bana. Uppför och nerför, hit och dit. Just nu har banan jag åker i kommit till ett stup. Befinner mig just nu i botten och väntar på att antingen ta mig uppåt eller ännu längre ned (hur nu det ska gå till?). Jag vill så gärna att det ska återgå till det normala. Men frågan är om det kommer bli så... Jag tänker inte gå in på vad allt handlar om, men de som står mig nära förstår nog vad det är jag pratar om. Jag har kommit till ett stadie där jag funderar på, är det värt att vänta på att det kanske blir bra igen eller ska jag släppa allt eftersom det just nu känns så otroligt jobbigt och meningslöst?! Med en stor klump i magen vet jag varken in eller ut. Ne, jag tror jag ska låta det ta sin tid, eftersom jag vet precis vad jag vill egentligen. Från toppen till botten drastiskt kan man lugnt säga!
Hoppas det blir bättre snart...♥

Tyvärr

Det blir nog inget mer bloggande för mig på ett tag. En del saker behöver ställas till rätta på ett eller annat vis innan jag känner att jag vill lägga ned någon tid på bloggen.


23dje dagens bild - En bild från i sommras

Bilden är sen en sommarkväll då jag och grabbarna grus rökte vattenpipa. Ser ut att vara skelögd och allmänt knäpp ut.

Wonderful

Visst är livet allt för underbart när man inte har den blekaste aning om vad som händer....!? Då allt kanske kommer falla samman.

Lördagkväll

Nu har jag och mamma suttit i tv-rummet och käkat lite chicken nuggets till middag. Då Emil kommer hit väntas pannacottan med hallon som jag gjorde imorse. Vi kanske får lov att springa de 150 metrarna i kylan till Statiol för att hyra en film också. Det enda som såg någorlunda intressant ut på tv ikväll var Fångarna på fortet.


Bild från Google.se


22a dagens bild - En bild på en tid du saknar

Tiderna på Skärgårdsskolan saknar jag faktiskt ibland. Att ha så nära till skolan, veta/känna alla som går där, ha alla sina fina vänner nära en hela tiden. Så mycket minnen därifrån. Som då jag,Amanda och Vicki satt och tog massa bilder på slöjden och då vi tittade på bilderna var ett och samma ansikte med i bakgrunden hela tiden (ville vara med tydligen), alla gånger jag och Malin hade extra engelska med den klassen och vi satte oss ensamma i ett grupprum, Skol dm i fotboll och innebandy som vi tjejer var med på, musikalen, balen. Ja det finns mycket jag skulle vilja göra om från 7an-9an.




Girl talk

Vid kvart över 8 dök jag och Sandra upp hemma hos Johanna med ostkrokar, chips och dricka. Vi dukade fram och vid halv 9 kom även Vicki och Fia. Sen dess har vi suttit och pratat. Alltså i sammanlagt 4½ timme. Min mun har väll gått fortast och mest av allas (som vanligt...). Såg att Vicki och Johanna höll på slumra till där i soffan några gånger. Tycker det är jätte trevligt att vi kan träffas så här ibland tjejer! ♥


21a dagens bild - En persons om alltid ställer upp för dig

Hoppas jag har rätt då jag säger att Malin och Amanda alltid ställer upp för mig. :]
Det är så jag har kännt iallafall. Även om vi inte är med varandra lika mycket som vi var förut så har jag ändå kunnat prata med dem om det är någonting och de har ställt upp för mig vilket jag är väldigt glad över!
Jag hoppas att de vet att jag alltid ställer upp för dem också om det är någonting. ♥

Bilden är från en liten maskerad middag vi hade för 2 år sedan?! (rätta mig om jag har fel)


Förprogramerat...


Fredagskväll

Ska alldeles strax möta upp Sandra vid Konsum. Vi ska inhandla kvällens götta. Sedan går vi till Johanna där vi brudar ska samlas ikväll. Jag kör på den ny inköpta kavajen och kors-örhängena som alla har.

En kass webbcam bild!

Det är inte lätt när det är svårt

Det är ju roligt att någon har en bra dag. Vilket inte min har varit, än så länge...Dock kanske det inte var lika roligt att hon fick ha det kul pga my mistakes. Hela dagen har det mesta jävlats för mig. Imorse fick jag lov att åka till skolan då jag egentligen skulle vara ledig, min dator började leva sitt egna liv, jag föll med sparken och har så förbannat ont fortfarande, jag åt så mycket glasswienerbröd att jag fick ont i magen, jag förlorade i kort mot Tobias. Och droppen på allt, Tobias fuskade då vi spelade! Sen är den där underbara veckan på väg. Great


Nu är det helg

Blev en kort stund på skolan idag. I väntan på bussen sprang jag förbi in till stan och blev plötsligt av med kavaj-oskulden. Tidigare hade den kostat 499 kr och jag fick den nu för 150 kr. Visst är rea underbart?
Då jag kom hem mötte jag Tobias som följde mig på Konsum. Jag köpte ingridienser till pannacottan som jag och Emil ska äta imorgon och Tobias bjöd på glasswienerbröd. 2 st till och med för det var halva priset på dom. Snacka om att vi fick ont i magen!
Ikväll ska jag, Vicki, Fia och Sandra till Johanna för en liten tjejkväll. I måndags kom hon hem efter att ha varit i Thailand i en månad. Tydligen har hon köpt med sig något åt oss, sötnosen. Dock längtar jag inte till att jämföras med en pepparkaka...


Om ni inte har testat dessa tycker jag synd om er.
Helt vanliga glasswienerbröd, lär finnas på de flesta affärerna.


Ja så är det

Usch så fruktansvärt less jag blir på människor som anklagar en person som inte har något med saken att göra innan de tar reda på sanningen. Lär er det. Ta reda på sanningen innan ni hoppar på och anklagar en person som är oskyldig.

Någon som kan?

Är det någon som vet var den här låten kommer ifrån? Eller var jag kan ha hört den?
För jag är helt säker på att jag har hört/sett den någonstans, men jag kan inte komma på var och det gör mig skitirriterad...

Det kanske ni inte visste?

- Då jag var mindre skrattade jag alltid om mina kompisar gjorde sig illa. Jag tyckte inte att det var roligt men jag skrattade ändå och kunde inte hålla mig. Vet inte hur många gånger Amanda blev förbannad på mig över det. ;)

- Jag är en person som skjuter upp jobbiga saker. Så som att plugga eller städa. "Jag gör det imorgon istället"  "Jag orkar inte nu, gör det senare" Hur många av er känner igen er?

- Jag tycker att djurplågeri är något av det värsta man kan göra. Ett helt hjälplöst djur!

- Hatar de som försöker förstöra för andra då det går dåligt för dem själv. Ja ta åt dig snälla du, om du nu läser min blogg!

- Just nu kokar jag av ilska. Jag skulle behöva ta en salsa.


Eyeliner tips

Idag skaffade jag mig äntligen en ny Fine liner eye stylo så jag fick slänga bort den gamla som nästan var tom på färg. Tipsar verkligen om denna eyeliner för det är jätte lätt att måla med den och den torkar snabbt, så det blir alltså inget kladd runt ögonen. Tror den finns på de flesta butiker som Kicks, Åhléns osv. Jag hittade min på Lindex.


Bilden är från google.se


20de dagens bild - En bild på dina närmaste

Förutom min familj är det nog Vicki och Emil som står mig närmast. Om det är något är det oftast dem jag pratar med.
 Vad vi gör på de båda bilderna kan jag tyvärr inte förklara, för jag har ingen aning. Gillar också att min huggtand såg ut att vara hur stor som helst och dubbelhakan som kikar fram på den andra bilden. 




2011-01-13

Har ganska nyligen kommit hem efter att ha varit ute med den lilla vovven i 45 minuter. Sitter och trycker i mig en massa frukt och ska snart börja städa mitt rum.  Duktigt skulle jag kalla det, ut och sparka med hunden (bra med motion), äter frukt (istället för godis) och ska sedan städa mitt rum (inte likt Sofie)

Svar till Johanna


Svar: Först och främst Johanna, skaffa en blogg så jag slipper svara så här. Och för det andra bor katten hos pappa och inte hos mamma där rivmärkena är. Sen kan hon faktiskt inte klättra cirkus 1,5 meter rakt upp på tapeten. ;)

Spökar det!?

Igårkväll då jag skulle gå och lägga mig upptäcker jag märkliga rivmärken i tapeten. Och jag är nästan bombsäker på att de aldrig har varit där förut! Ett är ca. 30 cm långt och ett är gjort i ett kryss. De är tydliga, så jag borde ha märkt dem tidigare om de har varit där. Jag tror faktiskt inte att jag har så märkliga vänner att de skulle gå och riva på min vägg, eller har jag!? Jag har som en järngrej(vet inte hur jag ska förklara) som går runt sängen, en natt då jag skulle somna lät det som att någon slog rakt ner i den. Lät som tusan! Mamma och Vicki sa att det kan ha varit spänningar i den. Eller spökar det kanske i mitt rum? De kanske är ute efter mig! ;) De slår i sängen och gör rivmärken i min vägg.

Bild från google.


19de dagens bild - En person som är snygg

My boy e snygg! Helst utklippt och i mina glajjor.


Facebook

• "Hi can I help you?" "No, I just waited in the line 15 minutes to say hi."
• "Haha you failed" "Yeah, like your mums abortion"
• Adolf Hitler: I said a glass of juice, not gas the jews!
• Cancel cancel cancel cancel... Message sent... Kill me now
• Saying "I almost there" when you actually haven´t even left the house
• Study...study...stud....sta....ah....staf.....stafay....fay....face....facebook
• The awkward moment when your teacher cant say a foreigners name.
• Rihanna: oh nana whats my name? Chris Brown: crap did i really hit her that hard?

18de dagens bild - En bild på din fritid

Vilket fint konstverk jag har gjort va?

Deserve

Efter den långa turen jag for på idag förtjänar jag rester sen igår. Måste passa på nu innan skolan börjar i morgon. För då har jag lovat mig själv att vara lite nyttigare. Det här lovet har jag varit stammis på konsum.

Tolos

Idag har jag varit ute med min morbrors tjejs mammas hund (krångligt?). Jag ska göra det en gång i veckan resten av veckan, för den som brukar ta ut honom på dagarna är utomlands. Så jag ställer upp! Men han är helt galen den lilla token. Jag var ute i ca 1 timme idag, sparkade som en idiot i full fart. Jag blev trött (kanske beror på världens jobbigaste träning som vi hade igår). Hunden? Inte ett dugg. Jag förstår inte hur hans små ben orkar.

Han är en sån här liten tuss.

Bilden är tagen härifrån.

Nu säger vi godnatt!



The Town


En av mina favoritfilmer just nu är The Town. Om ni inte har sett den måste ni göra det!
Med lite surroundljud blir den ännu bättre ;)
(Vicki, det här är en film jag absolut tror att du gillar. Dessutom har du ju din Ben Affleck som är med ;) )


Tre sen igår!




Tjejmiddag 1

Orkar inte lägga ut alla bilder just nu. Så jag börjar med det vi åt. Så intressant som det kan vara (men vi mästerkockar måste ju visa det vi gör)! Och bilderna gjorde verkligen ingen maträtt riktigt rättvis ;)

Förrätt a la Sofie
Bröd med curry/kycklingsås och grönsaker


Varmrätt a la Sofia
Pommes (som hon verkligen hade lyckats fått goda) och kyckling


Efterrätt a la Vicki
Smulpaj av blåbär (hon visste vad hon skulle ha med sig för att få mig spy-mätt. Jag älskar nämligen allt som har med bär och paj att göra)


Natthumor!


Tre rätters

För inte så länge sedan sprang jag omkring på Konsum för att hitta alla grejor jag ska ha till förrätten ikväll. Vad det blir får ni inte veta ännu. Jag står för förrätt, Fia för varmrätt och Vicki för efterätt. Det kommer bli super bra! Det var länge sedan vi hade dessa kvällar. Men efter den här kvällen har vi faktiskt gått ett helt varv. Jag har hunnit haft både efterrätt och varmrätt. Vi får väll börja om från början nästa gång. Mycket pladder om det här... Snart ska jag göra mig klar och invänta brudarna. Bilder kommer dyka upp inatt eller imorgon. Ni kan ju alltid försöka ha en lika bra Lördags kväll som mig!

Idol vinnaren!

Jag är ingen som följer idol och andra saker. De enda avsnitten jag ser är de första och finalen! Så jag visste knappt vem Jay Smith var förrän finalen kom. Och på grund av det så hade jag ju ingen favorit. Ursäkta språket, men helvete vad bra han är !!! Och jag kan inget annat säga än att jag älskar hans låtar på spotify. Vilken röst.


Bild härifrån


17de dagens bild - En ovanlig bild

Vadå en ovanlig bild? Den här är väll inte så jätte normal kanske.

Bilder sen bowlingen igår

Colle aka Vinnaren! Han ville dock inte vara med på kort så han såg lite butter ut. Haha, föresten.. Alla ni som läser min blogg kanske tycker det låter konstigt då jag skriver Colle. Hans riktiga namn är Emil. Men han kallas Colle eftersom hans efternamn är Collin.



Ny design

Slutligen, efter mycket problem med internet och så är bloggen äntligen klar...
Idag har jag hunnit vara på kalas och ätit smörgåstårta och jag har också hunnit vara förbi hästen. Nu tänkte jag sätta mig och spela ett spel innan maten. Efter maten ska pappa skjutsa mig och Emil till bowlinghallen, där vi ska möta upp Colle och Sandra. Det blir nog kul :) Efter det ska vi hämta till Colle. Jag har inte ens sett hur det ser ut hemma hos dem efter att de flyttat.

Lätt en av de skönaste låtarna just nu

We're the people, the lucky
with the fragile bones
the ones who sit and worry
about getting to old
We're the people, the happy
with the broken hearts
the ones who draw a picture
and proclaim that it´s art

Annorlunda

Imorgon kommer det ske lite förändringar här på bloggen (nej jag lovar att inte byta bloggadress igen). Så håll utkik!
Ledtråd: ut med det gamla, in med det nya.

Nu borde ni väll kunna gissa?

16de dagens bild - En bild på dig själv

Jag sa ju att jag skulle ta någon ny bild till nästa sån här. Och här har vi en nästan sprillans ny bild. Den är faktiskt tagen igår.

Ni kan ju gissa vad jag har gjort ikväll


Devil

Filmen som jag och Emil såg igår. Lite seg i början men den blev bara bättre och bättre. Helt klart värd att se!

Gött

Har nyss varit på konsum och köpt dip och så. Jag och Emil hade planerat kvällen med dip, grönsaker och en film. Nu då jag har kommit hit säger han att han mår jätte illa och kallsvettas. Det känns som att grönsakerna och dipen kommer bli mina ikväll. I och för sig klagar jag väll inte på det, men jag tycker synd om stackaren som mår dåligt. Ha en bra kväll, puss:)

15de dagens bild - En person som du vill vara med

En tjejkväll med mina fina brudar skulle inte sitta helt fel.


Måndag kväll

Jag är hos min älskling nu. Och ni kan ju gissa vilken social och trevlig flickvän jag känner mig som då jag sitter här och kollar bloggar. Skitsamma, han sitter och ser på Scrubs så. Imorgon kommer hans nya säng! Gud så jag längtar. Kan ni tänka er, då vi har sovit hos honom har vi legat ihoptryckta i en 90cm säng i över 7 månader. Det kommer bli awesome!


2011-01-03

- Stan med Vicki
- Träning
- Vara med älsklingen

14de dagens bild - En bild som påminner dig om gamla tider

2007

Super-Snabba-Sofie

Jag duschade, torkade håret, sminkade mig(lite mascara) och klädde på mig på 10 min. Jag måste vara världens snabbaste ! Nu väntar jag bara på bussen sen ska jag upp till stan.

13de dagens bild - Du och någon klasskompis

Linn, jag och mysIda

12te dagens bild - En bild på din vardag

Vad passade inte bättre än en bild på hästen? I stallet håller jag ju till flera gånger i veckan, ungefär samma tider varje gång och har gjort det i 4 år. Har ju hållt på med hästar innan men jag har varit 4 år i det stallet och med den hästen. Prince ♥

Sommaren 2007. Gud så liten jag var!

Våren 2009.

Äntligen

De flesta av er vet ju vilken beslutsångest jag har angående blogg-byten hit och dit och hårfärger till exempel. Men nu har jag äntligen hittat en hårfärg som jag trivs väldigt bra i. Känner inte för att byta än på ett tag iallafall. Nej, jag har inte färgat håret nyligen. Det är fortfarande samma färg som jag hade för en månad sedan. Men jag tycker det känns grymt skönt att hitta något som jag faktiskt kan tänka mig att ha ett tag fram över. Men nu är det bara ett problem. Mina ögonbryn! De är ju betydligt ljusare än min hårfärg. Det funkar bra att låna mammas ögonbrynsfärg då jag är här, men då jag ska till pappa får jag inte snatta den. Så detta måste lösas! Antingen får jag köpa en ögonbrynsfärg eller så får jag färga dem helt enkelt. Återstår att se för förra gången jag färgade dem såg det förjävligt ut. Dock hade jag mycket ljusare hår då. Gud vilket långt inlägg det blev av det här!

Bildbomb sen igår!

Först började jag, Emil och Per hemma hos mig med lite tacos och dricka. Sedan dök det upp lite mer trevligt folk. När klockan närmade sig 9 begav alla sig till Tobias och jag till Chrille. Efter att ha sjungt singstar ett tag slet jag mig för att gå till Tobias där alla andra höll till. Jag är nöjd med kvällen! :)







RSS 2.0