Måndag...

Nu har jag fikat och gjort mig klar. Kör på min "baseball-tröja" från Öviks Only + jeans och converse. Nu ska jag snart ut i det fruktansvärt härliga vädret för att stå och vänta på bussen... Fy fan vilket väder

Kommentarer
Postat av: sara linnea therese

Svar: Det är så himla tråkigt!



Jaa egentligen, så borde jag nästan göra det! Aldrig kul att se ut som alla andra, för dom flesta jag pratat med verkar ska bli mörkhårig nu till hösten. Det var det jag tänkte! Att jag slingar nu till hösten och fortsätter slinga lite nu och då så jag slipper slinga sönder mitt hår till sommaren:) För jag vill inte heller gå direkt på att bli blond, tycker det ser så mycket mer naturligare ut då man har slingat håret.



Först hade jag tänkt klippa av en hel del hår och klippa som Angelicka Blick fast den längre versionen, men nu börjar jag tvivla och tror inte det skulle passa mig så himla bra. Så jag ska nog klippa lite mer än topparna men inte allt för mycket sen blir det väl att tunna ut det ganska rejält också med tanke på att mitt hår är så satans tjockt!

2011-09-12 @ 10:40:18
URL: http://sltr.blogg.se/
Postat av: Tina

Åh, fan vad skönt för dig!! Min har varit rätt så dryg, men nu börjar det kännas bättre så jag hoppas det läker ihop nu :D



Jahaaa, ja juste tusan de hade ja ju kanske kunnat räkna ut.. Haha fan, men då vet jag att det är dig jag ska kontakta nästa gång jag vill klippa svintot då! :D nu är det väl inte dags förrän om nån månad/månader, men då kan du vänta dig att jag hojtar ;)

2011-09-12 @ 17:54:08
URL: http://sockerprillans.blogg.se/
Postat av: sara linnea therese

Svar: Ska nog pröva det! Ser det helt galet ut får jag bara färga mörkt igen! :)

Vars har du praktik? Skulle va skönt att få klippa en hel del bara, mitt hår är så himla tungt och långt. Visst många tycker det är fint, men det är väldigt jobbigt också!

2011-09-12 @ 23:15:28
URL: http://sltr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0